Recent Comments

Bozkır Ülkü Ocağından tepki

Son günlerde ülkemizde artan terör olaylarına Bozkır Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Horasanlı’dan da tepki gecikmeden geldi. Horasanlı bu terör belasını el birliğiyle biran önce bitirilmesini istedi.


20.08.2012 Pazartesi günü akşam saatlerinde terör örgütü PKK, Gaziantep’in Şehit Kamil Mahallesi’ndeki Karşıyaka Polis Karakolunun önünde bomba yüklü bir aracı infilak ettirmiştir; bu hain saldırıda 9 vatandaşımız hayatını kaybetmiş; 60’tan fazla vatandaşımız da yaralanmıştır. Bayramımızı kana bulayan bu elim hadise, bizleri de derinden üzmüş ve teröre karşı bir kez daha öfkemizi arttırmıştır.


Varlık sebebi insan katletmek, ülkede korku ve kargaşa yaratmak olan terör örgütünün, insanların yaşam haklarına kastetmesi, manevi değerlerine ve özel günlerine saygı göstermemesi beklenen bir durumdur. PKK yıllardır bu pervasızlık ve zalimlik ile sadece silahlı kuvvetlerimize saldırmamakta; zaman zaman sivil vatandaşlarımıza da saldırarak eylemlerine devam etmektedir.


Ancak son zamanlarda artan saldırılar, bazı bölgelerde terör örgütü ile silahlı kuvvetlerimiz arasında resmen bir savaş durumuna gelmiştir. Bu durum devletimizin itibarını sarsıp terör örgütü propagandası yapılmasına vesile eden menfur hadiseler, farklı ve sinsi bir planının bölücü güruh ve destekçileri tarafından uygulamaya konduğunu göstermektedir.


Terör eylemlerinin bu boyutlara taşınmasındaki en büyük faktör; terörle mücadele yerine müzakereyi seçen, bölücü zihniyetlere türlü açılımlarla cesaret veren, Türk kimliğini aşındırıp milli birlik şuurumuza zarar veren ve asırlık Türk devletinin itibarını zedeleyen iktidar sahipleridir.


Bu nedenle, Türk Milletinin sabrını tükenme noktasına getiren bu terör olaylarına bir an önce son verilmeli ve hükümet, hatalarından dönüp vatandaşlarının can ve mal güvenliğini her yerde ve her şartta sağlamalıdır. Yurtiçi ve yurtdışında kararlılık ile sürdürülecek başta askeri müdahale olmak üzere diplomatik, psikolojik ve sosyolojik bir plan çerçevesinde terörün kökünün kurutulması ve gizliden ya da açıktan bölücü terör örgütünün hamiliğini yapan güruhlara karşı gereken tavrın takınılması gerekmektedir.


Bozkır Ülkü Ocakları olarak, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, başta kederli aileleri olmak üzere büyük Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor ve bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.


Bir kez daha terörü, terör örgütü PKK’yı ve ona destek veren bölücü zihniyeti şiddetle kınıyor; binlerce insanımızı şehit eden katilleri Kahhar sıfatıyla kahreylemesi için Yüce Yaradan’a dua ediyoruz.


Allah Türkü ve tüm Müslüman kardeşlerimizi korusun ve Yüceltsin…

Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.