Recent Comments

En Sonunda Bozkır Kaymakama Kavuştu. Yeni Bozkır Kaymakamı Mustafa Koç

En son yapılan kaymakam atamalarında atanan kaymakamımızın mahkeme kararıyla gelmiş olduğu ilçeye tekrardan gitmesinden dolayı ilçemiz kaymakamlığının boş kaldı ve Kaymakamlık makamı komşu ilçelerimizin kaymakamları tarafından vekaleten yürütülmekteydi.

Aradan geçen zaman zarfında yeni çıkan kararname ile Hisarcık Kaymakamı Mustafa Koç ilçemize Kaymakam olarak atandı. Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Sırıstat Haber Merkezi olarak ilçemize hoş geldiniz diyoruz.

Yeni ataması gerçekleştirilen Bozkır Kaymakamı Mustafa Koç’un kısa öz geçmişi;

Bozkır Kaymakamı Mustafa Koç " 1976 yılında Adana'nın Kozan ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Malıhıdırlı Köyünde, Lise öğrenimi ise Rize'de tamamladı. 1995 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesinden 1999 yılında mezun oldu.

2000 yılında Siirt Kaymakam adayı olarak atandı. Daha Sonra Burdur Yeşilova, Denizli Çardak ve Akköy İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak çalıştı. 2004 yılında Kaymakamlık kursunu tamamladıktan sonra Çorum Ortaköy Kaymakamı olarak atandı. Ardından Ağrı Diyadin Kaymakamlığı Şırnak Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2008 yılında Eleşkirt Kaymakamı olarak atandı. Şuan ki görev yeri öncesi Hisarcık Kaymakamı olarak görev yaptı. İçişleri Bakanlığı'nın yeni atama kararnamesiyle Bozkır ilçesine ataması yapılan Koç, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup ÇETİN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.