Recent Comments

Mantakı Caddesinde Vatandaş Huzursuz

Bir süre öncesinde mantakı caddesinde, Çağlayanı Bozkır bağlayan yolda asfaltlama yapılması amacı ile dökülen mucur malzemeleri daha önceki yaptığımız haberde yolun daralmasın ve tehlike arzetmesinden bahsetmiş ve yolun biran önce asvaltlanması gerektiğini, köylere giden ve mantakıya gidip gelen vatandaşların bu tehlikeli durumun ortadan kalkması gerektiğini dile getirmiştik.

Çağlayan Bozkır yolunun bu sefer başka bir sebepten dolayı gündeme  gelmekte. Mantakı da oruran Yukarı Mahalle vatandaşlarının bu yol çalışmasının yeterince uzadığını ve bu çalışmanın artık sonuçlandırılması için Yukarı Mahalle Muhtarlığına baskı kurmakta olduğu edindiğimiz bilgiler arasında.

İdrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayında yoldan kalkan tozdan vatandaşların kendilerinin, hem eşyalarının ve evlerinin aynı zamanda bahçelerinde ürettikleri meyve ve sebzelerin büyük oranda zarar gördüklerini dile getirmişlerdir.

Muhtarın Bozkır Belediyesine yapmış olduğu müracat sonucunda, Belediye yetkililerince yola dökülen malzemenin köy hizmetleri yani il özel idaresi tarafından döküldüğü ve devamının getirilmediği, Bozkır Belediyesin O yol üzerinde ve çevresinde oturan mahalle sakinlerinin daha fazla rahatsız olmaması ve zarar görmemesi için günlük yolun 1 veya 2 kez sulandığı belirtilmiştir.

Mahalle sakinleri artık bu durumdan yeteri kadar zarar gördüğünü ve artık 4 ay kadar bu vatandaşa toz yutturanların başladıkları işi biran önce iyi veya kötü bir şekilde bitirmelerini istemektedirler. Bozkırlı Vatandaşlarımız bu yolun artık tamamlanmasını haklı olarak istemektedirler.

Sırıstat Haber Merkezi :  Mustafa AKSÖZ











Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.