Recent Comments

Üçpınar Şenliğinde Vekillerden birlik çağrısı


AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı ve Harun Tüfekçi, Bozkır’da düzenlenen Üçpınar Yayla Şenliği’nde birlik ve beraberlik mesajları verdi. Son günlerdeki terör saldırılarını kınayan AK Parti Konya Milletvekilleri, kimsenin ülkeyi karıştırmaya gücünün yetmeyeceğinin altını çizdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı ve Harun Tüfekçi, Bozkır Üçpınar Yayla Şenliği’ne katıldı. AK Parti Konya Milletvekillerine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Şenlik programında konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, siyasetin işinin millete hizmet etmek olduğunu dile getirdi. Kabakcı; “Siyasetin de asıl işi ülkesine, milletine ve insanına hizmet etmektir. Bunu yaparken de vatandaşımızı birbirine düşürmeden, birlik ve beraberliğimizi bozmadan yapmanın gayreti içinde olmalıyız. Allah’a şükürler olsun ki AK Parti iktidarı 10 yıldır bunu başarmıştır. Köylerimizi çok önemsiyoruz. Çünkü irfan dediğimiz en önemli değerimiz köylerimizde ortaya çıkmıştır. Bunun sürekliliğini sağlamalı ve ülkemizi yeniden bu değerlerimiz temelinde yükseltmeye devam ettirmeliyiz” dedi.
Son günlerde artan terör saldırılarına da değinen Kabakcı, ülkeyi bölmeye çalışan güçlerin bu hayallerine asla ulaşamayacaklarının altını çizdi. Mustafa Kabakcı, sözlerini şöyle tamamladı; “Amaçları ülkemizi kaosa sürükleyip milletimizi bölmek. Terör örgütü ve onun işbirlikçileri şunu çok iyi bilsinler ki asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Çünkü ülkemizdeki birlik ve beraberlik ruhu, terörün tüm hayallerini suya düşürmüştür.”
Tüfekçi; “Nifak tohumlara asla yeşermeyecek”
AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi de terör olaylarının ülkenin birlik ve beraberliğini bozamayacağını belirtti. Tüfekçi, “Bu tür şenlikler, bizleri geçmişe götürürken; gelecekle de bağımızı güçlendiriyor. Son günlerde terör yine azdı. Her tarafa saldırmaya başladı. Ancak terör örgütünün şu tabloyu görmesi gerekiyor. Siyasi mülahazası ne olursa olsun şu meydanı dolduran insanlardaki birlik ve beraberliğin görülmesi lazım. Birlik ve beraberliğimize kastedenler var. Ülkemizin yükselmesini, büyümesini ve gelişmesini çekemeyenler var. Ama bizdeki bu birlik ve beraberlik oldukça aramıza kimse giremez, bizi kimse bölemez. Terör örgütü ve ona yardım eden tüm güçlerin de şunu iyi bilmesi gerekiyor; Bu ülkede nifak tohumları asla yeşermeyecek” diye konuştu.,

Kaynak:Merhaba Haber
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.