Recent Comments

Ülkü Ocağında HORASANLI Dönemi.


08-08-2012 Çarşamba akşamı Bozkır Yeni Düğün Salonunda MHP İlçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftara Seydişehir Ülkü Ocağı başkanı ve Bölge sorumlusu Fatih Yorgancılar, Konya MHP İl Başkanı Hasan KAYA gibi konukların yanı sıra çevre köy ve kasabadaki partililer ve ülkücü camiadan davetliler katıldı.




Yemek sonrasında Bozkır Ülkü Ocağı Başkanlığına geçildi. Burada Bozkır Ülkü Ocağı Başkanlığı vazifesini yıldır yürüten Kemal AKKOYUN ilçe teşkilatının çalışmaları, sıkıntıları ve sorunları hakkında  Fatih Yorgancıları bilgilendirdi









Kısa süren bir sohbetin ardından Kemal AKKOYUN, üstlendikleri davanın daha ileri noktalara taşınabilmesi için kan tazelemek gerektiğini bu nedenle
 Ülkü Ocağı Başkanlığından kendi rızası ile ayrıldığını ve bu görevi teslim alacak olan Mehmet HORASANLI’ya güvendiğini belirterek başkanlığı devretti.





Görevi devralan Mehmet Horasanlı ( ) önceki başkan Kemal Akkoyun’un hizmetlerinin önemine dikkat çekerek " Kemal başkanımızın göstermiş olduğu çizgide devam edeceğiz" dedi. Ocak Başkanı Horasanlı Bozkırda Ülkücü camianın vatan sevdalı gençlikten oluştuğunun da altını çizerek kendisine verilen görevin ağırlığını bildiğini ve bu görevi layığı ile yerine getireceğini de ifade etti. Bozkır MHP ilçe teşkilatının iftar yemeğine katılan Konya İl Başkanı Hasan Kaya'da Ocak binasına gelerek yeni başkana görevinde başarılar diledi.

Değerli arkadaşımıza bizde www.siristat.com olarak görevinde başarılar dileriz.

Hüseyin DUMRU
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.