Recent Comments

Ak Parti Bozkır İlçe Danışma Meclisi 28. Toplantısını yaptı

Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatının bugünkü yapılan 28. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantısına, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve bazı il yönetim kurulu üyeleri, Konya Milletvekillerinden Hüseyin Üzülmez, Ayşe Türkmenoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirel ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Hayri Ak, Ak Partili bazı kasaba Belediye Başkanları, Kadın Kolları yönetimi ile Gençlik Kolları yönetimi ve partililer katıldı


            Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Mehmet Demirel: “Ak Parti hükümetimiz zamanında Bozkır’a birçok kalıcı hizmetlerin yapıldığını hepimiz biliyoruz. Bölgemiz insanının okumaktan başka çaresinin olmadığını bunun için, ilçedeki öğretmen açığını daha önceleri gündeme getirmemize rağmen hala giderilememiştir. Vekillerimizden bu sorunun üzerine biran önce gitmelerini istiyorum ve Bozkır merkezi eğitimde zorunlu hizmet kapsamına almalarını da sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.



            Daha sonra konuşma sözü verilen milletvekillerinden Hüseyin Üzülmez ve Ayşe Türkmenoğlu, kendi hükümetleri döneminde yapılan hizmetlerden bahsederlerken, Ak Parti Hükümetini terör olaylarıyla iktidardan uzaklaştırılmaya çalışıldığını, asla halkımız ve bizler bu oyuna gelmeyeceğiz şeklinde konuştular.


            Milletvekilleri konuşmalarının sonunda, 27 Ekim 2013 tarihindeki yapılacak yerel seçimlerle ilgili şu şekilde konuştular: “Bozkır İlçe teşkilatımız şimdiden yerel seçim çalışmalarına başlamalıdır. Böylece Ak Parti bayrağı bu sefer Bozkır’da dikilmelidir” ifadelerinde bulundular.


            Toplantının sonunda söz almak isteyenlere söz hakkı verildi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak toplantı son buldu.


             (Haber: Yunus Yılmaz)

Danışma Meclisi Videosu;
http://video.siristat.com/2012/09/bozkr-akparti-28-dansma-meclisi-toplants.html
Tüm Fotpğraflar için;

https://plus.google.com/u/0/photos/110425603081466126538/albums/5786216037836460305
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.