Recent Comments

İstanbul Bozkırlılar Derneği Seçimlerine Doğru

İstanbul Bozkırlılar Derneğinin yakın zamanda Olağan Genel Kurulu yapılarak seçimler yapılacak.

Seçimlere kısa bir süre kala kulağımıza bir takım adayların isimleri gelmekte. Şuan şahsen bilmediğimiz kişilerin yanı sıra toplamda beş adet isim mevcut.

Bu kişilerin resmen adaylığı açıkladıkları hakkında kesin bir bilgi olmasa da bunlardan bir tanesi de İstanbul Tepelice Köyü Dernek Başkanı ve Aynı zamanda Bayram Paşa Gündem gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Ceylan.

Süre kısaldıkça adayların isimleri netleşecektir. Çevremden de duyduğum kadarıyla ve kendi şahsi kanaatimce Basın kökenine sahip olmasından dolayı Mehmet Ceylan'ın  başkan olması düşüncesindeyim. Tabi ki görüş şahsıma aittir, bu sonuca bir takım yaşadığım iletişim sorunlarından dolayı zorunluluk olarak düşünüyorum.

Bozkırımızın en büyük eksiklerinden bir tanesi tanıtım eksikliğidir. Biz tanıtım ve iletişimde eksikliklere sahibiz biraz önemsemiyoruz ve iş işimize gelmediğinde genellikle  her zaman başka kişileri suçluyoruz. Basın kökenine ait bir kişinin seçilmesi açıkçası bu gibi sorunları ortadan kaldıracaktır.

Önümüzde ki seçim döneminde tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Başkanlığını resmi olarak açıklamak isteyen hemşehrilerimiz [email protected] mail adresinden ulaşabilirler.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.