Recent Comments

Bozkırlılar Vakfı Okulların Açılışı için Yemek Verdi

Bozkırlılar Vakfı Okulların Açılışı için Yemek Verdi
Bozkırlılar Vakfı Okulların Açılışı münasebetiyle veliler ve Eğitim öğretim kurumlarına Yemek Verdi.

İlçemizde Eğitim ve Öğretime destek olmak için sayısız projeler ve hizmet  üreten Bozkırlılar Vakfı dün öğlen saatinde Bozkırlılar Vakfı Kız Öğrenci Yurdunda yemek verdi. Bozkırlılar Vakfı Bozkır Temsilciliği Başkanı Toplantı ve öğle yemeğinin verilmesi ile Öğrenci velileri, Resmi kurumlar ve eğitim camiası için  göreve başlayan Kurum amirleri ve Eğitim kurumlarının amirleri ile tanışmanın amaçlandığını belirtti. 

Yemek ikramı sonrası Bozkır Kaymakamımız Mustafa Demir Bozkırlılar Vakfındaki Etüt salonlarını ve Bilgisayar odalarını ziyaret etti. Kaymakam Demir "Yurdun eğitim öğretim için şartlarının çok güzel olduğunu ve çoğu yerleşim yerlerinde öğrencilerin bu şekilde hizmetlere sahip olmadıklarını belirtti ve Bozkırlılar Vakfına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti."
Bozkırlılar Vakfımız kaymakamımızın da belirttiği gibi bu güzel hizmetlerle yetinmeyerek Bozkırın yarınlarının teminatı için ve daha fazla öğrencimizin eğitim hayatında iyi şartlarda okuyabilmesi için çıtayı yükseltti ve şuan da çevre yolunda büyük bir yurt binası yapımına başlandı. 

Sırıstat Haber Merkezi olarak Bozkırlılar Vakfımıza eğitime vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Bozkırlılar Vakfımıza hem Burs yardımında bulunmak için hemde yapılan inşaat'ta bir katkıda benim olsun diyen vatandaşlarımız için yardım kampanyası düzenlenmiştir. Detayları siristat.com’dan takip edebilirsiniz.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.