Recent Comments

ADAY ADAYI KADİR GÜVENLE RÖPARTAJ

AK Parti Bozkır Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Güven ile Röportaj

1) Aday adaylığında dikkat çeken yeni isimlerdensiniz. Bu kararı almanızda en çok ne etkili oldu?

Aslında sorunun cevabı yine sorunuzun içinde. Gerçek şuki artık Bozkır halkı yeni bir yüz, çok daha aktif bir belediye başkanı istiyor. Temsil noktasında Bozkır’a yakışan en iyi şekilde temsil edebilecek bir başkan istiyor. İlçemizin kronikleşen ve çözüm bekleyen birçok probleminin çözülmesini istiyor. “ Ayrıştıran değil, birleştiren ön yargısız, farklılıkları zenginlik olarak gören her kesimle barışık bir kişilik görmek istiyor. Sorumlu bir Bozkır olarak bu kararı almam hiçte zor olmadı.

2) Bozkır’da eczane işletmeciliğinizin yanı sıra Bozkır Anonim Şirketi girişimlerinizle de adınızı duyurdunuz. Şu an da o şirketin yönetim kurulu başkanısınız. Eğer belediye başkanı seçilirseniz ticari faaliyetlerinizi sürdürecek misiniz?

Şu an yürütmekte olduğum faaliyetlerimin kanuni ve vicdani olarak bırakamayacak olsaydım, böylesine çok önemli ve ciddi bir göreve talip olmazdım. TEB’in bana verdiği yetkiyi kullanarak yerime görev alacak mesul müdür konumundaki eczacı ve çok değerli çalışma arkadaşlarımla beraber eczanemi önce Allah’a sonra kendilerine hizmet etmek üzere yine çok değerli Bozkır halkına bırakacağım.

Şirketimiz içerisindeki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın her birisi yönetim kurulu başkanı olabilecek kişiliktedir. Bu bakımdan sorumluluğunu bilen bir birey olarak asli görevim her zaman önemli ve önceliklidir.

3) Bozkır için kafanızdaki en büyük önceliğiniz nedir?

Bu güzel  ve tarihi ilçeyi şartlar ne olursa olsun hak ettiği layık olduğu konuma ve konumlara getirmek.

4) En çok güvendiğiniz yönünüz nedir?

Samimi, Dürüst, çalışkan çoğulcu ve üretken bir kişiliği bir bütün halinde iletişim gücümle insanlara yansıtabilmem.

5) Diğer adaylarla ilgili düşünceleriniz nelerdir?

Her bir aday arkadaş yada ağabeyimiz benim için önemli ve değerlidir. Onlarında bu topraklara hizmet için gelmek istediğine inanıyorum. Bu sebeple her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum.

Kaynak:Bozkır Gündem Gazetesi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.