Recent Comments

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA KABAKCI GÜLAY SAMANCI VE DİĞER ÜÇ BAYAN MİLLETVEKİLİNİN MECLİS GENEL KURULU’NA BAŞÖRTÜSÜ İLE GİRMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA KABAKCI GÜLAY SAMANCI VE DİĞER ÜÇ BAYAN MİLLETVEKİLİNİN MECLİS GENEL KURULU’NA BAŞÖRTÜSÜ İLE GİRMESİNİ DEĞERLENDİRDİ


Kabakcı açıklamasında; Türkiye normalleşiyor. Türkiye herkesin kendini ifade etmek istediği inancı ve kimliği ile yaşamaktan huzur duyduğu, şeref duyduğu bir ülke haline geliyor.
Yapılan düzenlemeleri bu pencereden görmek durumundayız. İnançlarımızın üzerinden, kavga etmek sadece bize zarar vermektedir. Ortak değerlerimizi her şeyin üstünde tutarak ülkemizin geleceğini güçlendirmeliyiz.
AK Parti iktidarı ile birlikte siyaset inanç ve değerlerin değil, projelerin yarıştığı bir alan haline geldi. Marmaray üçüncü boğaz köprüsü, üçüncü havalimanı gibi projeler, siyasetin artık ortak değerler üzerine inşa edilen, hizmet projelerinin millete sunulduğu bir saha haline gelmiştir. Milletle buluşmak isteyenler hizmette yarışmalılardır.
Ak Partinin başarılı olması, millete hizmet noktasında milletle buluşmuş olmasından kaynaklanmaktadır.
Başörtüsü meselesi ayrıştırmaya değil toplumla buluşmamıza vesile olmuştur. Hiçbir şey ayrıştırmaya sebep olmamalıdır. Geldiğimiz nokta demokratikleşmede geldiğimiz nokta açısından da önemlidir. Ülkemiz ve milletimiz için bu adımın hayırlı olmasını diliyor, daha güçlü daha demokratik daha hür bir Türkiye için yürüyüşümüze devam etmeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.