Recent Comments

Başkan Hüseyin Uyan; Bozkır’da AK Parti bayrağını birlikte dalgalandıracağız!

İlçemize bağlı AK Partili Sarıoğlan Belediye Başkanı Hüseyin Uyan resmen Ak Parti’den Bozkır Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu son gün yaptı.

 Sarıoğlan Belediye Başkanı Hüseyin Uyan’ın başvurusunu Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli kabul etti.
2009 yerel seçimlerinde, MHP’den Belediye Başkanlığını kazanan Sarıoğlan Belediye Başkanı Hüseyin Uyan, 2010 yılında yapılan evet, hayır seçimlerinden önce AK Parti’ye katılmıştı. Hüseyin Uyan’a, Konya’da AK Parti rozetini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan takmıştı.

Sarıoğlan belediye Başkanı Hüseyin Uyan, Ak belediyecilik anlayışını Bozkır’da kazandırmak için aday adayı olduğunu söylerken; “Başta tüm aday adayı arkadaşlarımıza aday adaylıkları hayırlı olsun. İlçe yönetimiyle meclis üyesi adaylarıyla partililerle birlikte Bozkır için çalışacağız. Başvurumuzla birlikte heyecanımız daha da arttı. Bu heyecanla hizmete devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Bozkır Belediye Başkanlığına resmen aday adaylığı başvurusunu yapan Başkan Uyan, Bozkır’da bu sefer seçimi kazanacaklarını ve AK Parti bayrağının dalgalanacağını belirtti. 

Sarıoğlan Belediye Başkanı Uyan: “Ben Bozkır’da seçimi partimizin kazanacağına inanıyorum. Partimizden hangi aday adayı arkadaşımız aday olursa olsun, iki dönemdir Bozkır’da kazanamayan AK Parti bu sefer Bozkır’da daha rahat bir seçim kazanacağına ve gerçekten de fark atacağına inanıyorum" dedi. 

Büyükşehir yasasıyla beldelerin kapanacağından dolayı, Bozkır’a Belediye Başkan aday adayı olan Sarıoğlan belediye Başkanı Hüseyin Uyan gazetemize yaptığı açıklamaları şöyle tamamlarken: “Partim aday gösterir, ya da göstermez. Aday olamazsam da, AK Partimizin belirlediği kişinin yanında mücadeleme devam edeceğim. Partimizden aday adayı olan diğer arkadaşlara da başarılar dilerken, gelişen ve büyüyen bir Bozkır olmamız için, AK Parti çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerekir” dedi.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.