Recent Comments

Başkan Ramazan Öğüt; Aday Gibi Çalışacağının Sözünü Verdi!

AK Parti’den Bozkır Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ve resmi müracaatını yapan, AK Partili Söğüt Belediye Başkanı Ramazan Öğüt: “Aday gösterileyim, gösterilmeyeyim seçimlerde aday gibi çalışacağım” dedi.
 İlçemize bağlı Söğüt Kasabasında iki dönemdir AK Parti’den Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Başkan Ramazan Öğüt, Büyükşehir yasasıyla beldesinin kapanacağından dolayı bu sefer de Bozkır Belediye Başkanlığına aday olmak için AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli’ye resmi müracaatta bulundu.

Bozkır Belediye Başkan aday adaylığı için partisine resmi müracaatını yapan Ramazan Öğüt: “Partimizden Bozkır Belediye Başkanlığı için 13 ismin resmi müracaatlarını yaptığını görüyoruz. Bu da partimize olan ilginin artmasından kaynaklanıyor. Ben de Bozkır Belediye Başkan aday adaylığımı burada tüm partililerimizin önünde açıklıyorum. Hepimiz AK Parti için ter dökmekteyiz. Bir bayrak yarışı içerisinde, Adalet ve Kalkınma Partimizin bayrağını genel seçimlerde olduğu gibi, yerel seçimlerde de Bozkır’da daha yukarılara emek ve çaba sarf ederek, AK Parti bayrağımızı dikmeliyiz. Bozkır’da Partimizin kazanması için kol kola girip, omuz omuza verip, tek vücut olup, çalışmamız gerekmektedir. ‘Fedakârlıklar insanları da milletleri de asilleştirir ve kahramanlaştırır’ işte bu güzel sözün ruhuyla mücadelemizi günü geldiği zaman bitirmeye ve kim aday olursa olsun onun etrafında mücadeleye devam etmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Başkan Ramazan Öğüt, Söğüt Kasabasında iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğünü ve Belediyecilikte tecrübe sahibi olduğunu belirtirken, sözlerini şöyle tamamladı: “Bozkır Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olarak gazeteniz Bozkır Postası huzurunda diyorum ki; Aday olurum ya da olmam bilmiyorum, ama bildiğim tek şey var; aday kim olursa olsun Bozkır’ın geleceği için onun yanında adaymışım gibi çalışacağıma dair söz veriyorum” dedi.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.