Recent Comments

Başkan Ülker; Kaldığımız Yerden Yola Devam!..

2004-2009 yılları arasında Bozkır Belediye Başkanlığı yapan, eski Belediye Başkanlarından Mehmet Akif Ülker, tekrar Bozkır Belediye Başkanlığına aday olmak için, AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli’ye resmi müracaatını yaptı.

01 Kasım 2013 Cuma 17:50
 Geçtiğimiz Cuma günü AK Parti’den aday adayı olacakların son gününde, eski Belediye Başkanlarımızdan Mehmet Akif Ülker’de AK Parti İlçe Teşkilatına resmi müracaatını yaptı. 
Gazetemizi ziyaret eden Başkan Ülker, gazetemiz Bozkır Postasına yaptığı açıklamalarda halkımıza önemli mesajlarda bulunarak şöyle konuştu.

Saygı değer hemşehrilerim;
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle, 01-11-2013 tarihinde Bozkır Belediye Başkan aday adaylığı için, AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatına resmi müracaatımı yaptım.
Resmi müracaatımı yapıncaya kadar da basın önüne çıkmamayı istediğimden dolayı da, her hangi bir açıklamalarda da bulunmadım. Ama aday adayı olacağımı her yerde ve her platformda hemşehrilerimizle paylaştım ve konuştum. Bu görüşmelerim sırasında da hemşehrilerimizin bana olan sıcaklığı her geçen gün artarak devam ettiği için de, benim aday adayı olma arzum artarak büyüdü.
Partimizin yapmış olduğu çalışmalarda da, benim yaptığım hesaplamalara göre, iyi neticeler aldığımı biliyorum. Bizler hakkında dedi-kodular üreterek bizleri yıldırmaya çalışan kişilere asla kulak asmadım. Sizlerinde kulak asmamanızı ve inanmamanızı önemle rica ediyorum.
Gençlik yıllarımdan beri siyasetin içerisinde bulunan bir kardeşiniz olarak ve de 2004-2009 yılları arasında yapmış olduğumuz belediye başkanlığımdaki tecrübelerimle, Bozkır ve köylerimizin sorunlarını en iyi bilen birisi olarak ve yeni uygulamaya geçecek Büyükşehir Belediye yasasıyla da, daha da önem arz eden Bozkır Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı oldum. 
“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” sözünü sizlere hatırlatarak, Bozkırımıza bizim zamanımızda kazandırılan ve hazırlıkları son aşamalara getirilen hizmetlerimizi ve projelerimizi gerçekleştirme aşamalarında yaşadığımız olayları ve olaylardaki kişileri sizlerle paylaşacağım. O zaman siz hemşehrilerimiz gerekli değerlendirmeleri yaparak, yiğidin hakkını yiğide vereceğinizden eminim.
Bu duygu ve düşünceler içerinde yapılacak olan seçimlerin hayırlı, uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, sizleri muhabbetle selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

(Haber Yunus YILMAZ)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.