Recent Comments

Tarihi Selçuklu Köprüsü Çevresi Süsleri Söküldü

İlçemiz Bozkır'da çarşambanın ıslahı ve Çarşamba çayının arıtılması projeleri kapsamındaki düzenlemeler devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde tarihi köprüden başlayarak hamam bölgesine kadar genişletme çalışmaları tamamlanmış ve genişletme sonrası yeni temeller çekilmişti.

Bu hafta sonu yüklenici firma tarihi köprünün üst kısmında yer alan ve Lokman Ciğerci'nin belediye başkanlığı döneminde yapılmış olan çay kenarı süslemelerinin bulunduğu mevkide çalışmaya başladı. Bu süsler ilçeye görsel bir güzellik katmaktaydı. Ancak geçtiğimiz senelerde Bozkır Çarşamba çayında meydana gelen taşkınlarda bu düzenlemelerin kanalı daralttığı için kaldırılmasının faydalı olacağı düşünülmüştü.

Yüklenici firma süsleri kaldırdıktan sonra taşkın zamanında, afeti tetikleyen çökelez'in çarşambaya çıktığı noktada ki köprüde bir gözün süslemelerle kapandığı görülmüş oldu.

Umuyoruz ki  ileri ki günlerde ıslah çalışmaları sonrası Bozkır'ın çevre düzenine fayda sağlayacak görsel güzellikler ilçemize tekrar kazandırılır. Bir yere şehir diyebilmemiz için çevre düzenlemelerinde şehrin cazibesini artırıcı çevre düzenlemeleri çok etkilidir.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin tüm fotoğrafları için tıklayınız!!!

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.