Recent Comments

Bozkır'da Ak Parti Adaylığında Heyecan dorukta


Yerel seçimler yaklaştıkça AK Parti’den aday adayı olan isimlerde, aday olup olamayacaklarına dair süreç geçtikçe heyecan yaşadıkları görülüyor. İki dönemdir Bozkır’da yerel seçimleri kaybeden AK Parti’nin hem Genel Merkezinin hem de Konya İl Teşkilatının; “Bozkır’da kiminle seçimi kazanırız” gibi araştırmaları ise günden güne yükseliyor. Bozkır’a AK Partili bir belediye başkanın gelmesi için yoğun araştırma yaptıkları da gelen haberler arasında.

AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatına Bozkır Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaat eden isimleri müracaat sırasına göre daha önce gazetemizden siz okuyucularımıza duyurmuştuk.

AK Parti, kurulduğu yıldan bu yana iki dönem yerel seçimlere girmişti. Fakat aday tespitlerinin yanlışlığından dolayı olsa gerek Bozkır’da yapılan yerel seçimlerde, Bozkır Belediye Başkanlığını kazanamadı. Genel seçimlerde ise Bozkır’da AK Parti’nin açık ara önde olduğunu da hepimiz biliyoruz. 

Şimdi ise önümüzdeki yapılacak yerel seçimler için, AK Parti’de aday adayı patlaması oldu. Bozkır’da bu sefer yerel seçimleri kazanmak için, AK Parti Genel Merkezi ile Konya İl Teşkilatı ise Bozkır’ı yakın takibe aldığını da yine siz okuyucularımıza duyurmuştuk. 

Halk arasında; “Konya il teşkilatı bir isim üzerinde duruyormuş” gibi dedikoduları günden güne çoğalırken, ara ara değişik isimlerin de ortaya atıldığı duyuluyor. İlçedeki bazı vatandaşlar ile partililerin ise Konya il teşkilatını aradıkları ve yanlış adayla tekrar Bozkır’da yerel seçimleri kayıp ederiz dedikleri belirtiliyor.

Konu ile ilgili görüşlerine tekrar başvurduğumuz Ak Parti ilçe başkanı Memduh Çelmeli gazetemiz muhabirine: “Partimizden Bozkır Belediye Başkanlığına 13 ismin resmi müracaatını yaptığını daha önce duyurmuştuk. Aday adaylarıyla ilgili sürecin ve kimin aday olacağıyla ilgili çalışmalara partimizin yetkili organları devam etmektedir. Bu sefer Bozkır’a Ak Belediyeciliğin gelmesi şart oldu. Ama adayın kim olacağı belli değil, bence partimiz kazanacak ve hizmet edecek adayını bulur. Partimizden aday adayı olan arkadaşlarımız bir birinden değerli arkadaşlarımızdır. Önemli olan Bozkır’ı Ak Belediyecilikle hep birlikte tanıştırmaktır. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Bozkır’da neden Belediye Başkanlığını kazanamadığımızı hem Konya İl Teşkilatımız, hem de Genel Merkezimiz iyiden iyiye araştırıyorlardır. Önemli olan partimizden aday kim olursa olsun, tüm arkadaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde, Bozkır için çalışmalıyız ve adayımızın yanında hep birlikte olmalıyız” şeklinde konuştu. 

Öte yandan Bozkır Belediye Başkanlığına adaylık için AK Parti’ye müracaat eden isimlerde de adayın kim olacağına dair heyecan yaşadıkları görülüyor. Halk arasında da 13 isimden kimin aday olacağıyla ilgili heyecan da gittikçe çoğalıyor.
Gazetemiz muhabirine ilçemizdeki vatandaşlar ise şöyle konuştu: “AK Parti adayı neden geç açıklıyor anlayamıyoruz. Her yerel seçimler öncesi Bozkır’da bu heyecan yaşanıyor. Böyle küçük yerlerde bu sürecin uzaması hiç de hoş olmuyor. Gün geçtikçe insanlar kutuplaşmalara gidiyor. Belki de AK Parti Bozkır’da yerel seçimleri bundan dolayı kayıp ediyor” şeklinde ifadelerde bulunurlarken, inşallah aday açıklanmasında her zamanki olduğu gibi AK Parti tekrar yanlışlık yapmaz dediler.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.