Recent Comments

Bozkır M.Y.O. Öğrenci Turnuvası Sonuçlandı


Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyinin düzenlemiş olduğu ve bir aylık sürede tamamlanan Futbol Turnuvası birinci ve ikincileri belli oldu. 

Düzenlenen turnuvanın ödül Töreninin açılış konuşmasını Bozkır Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konsey Başkanı Hüseyin Dündar “ Birlik,beraberlik ve kardeşlik amacı olan ve Turnuva’da bu amacın dışına çıkmayan tüm takımlara teşekkür ederim. Bu turnuva’nın oluşmasın da hiçbir zaman emeğini esirgemeyen Öğretim Görevlimiz Recai Özcan’a gecesini gündüzünü bu turnuvaya harcayan yardımcım Durmuş Ali Yalçın ve Danışmanım Onur Ertürk’e sonsuz teşekkürlerimi iletirim. Şampiyon takımımızı tebrik eder. Tüm öğrenci arkadaşlarıma iyi eğlenceler dilerim” şeklinde yaptı.

Yüksek Okulumuzun kantinin de düzenlenen program’da ikincilerin ödüllerini Bilgisayar bölümü bölüm başkanı Serhat Torun verirken birinci takımın ödüllerini ise Öğretim Görevlisi Recai Özcan verdi. 

Ödül törenin’den sonra Bozkır Meslek Yüksek Okulu öğrencilerin’den Ahmet Yasin Fidan,Emre Eyi,Serkan Büken,Kadir Aktürk ve Onur Polattimur yaptıkları müzik söyleşisi ile törene renk kattılar.

Sırıstat Haber Merkezi :Yakup Çetin



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.