Recent Comments

Bozkır'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü Gerçekleştirildi



Sağlık Bakanlığının 2014 yılını "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" ilan etmesi dolayısıyla Bozkır'da sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi.

Bozkır İlçe Devlet Hastanesi tarafından "Yeni Yılda Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz" sloganıyla düzenlenen etkinlik, Bozkır Kaymakamlığı önünde toplanan katılımcılara Bozkır Sağlık Grup Başkanlığı tarafından sağlıklı yaşam konulu broşürlerin dağıtılmasından sonra başladı. Bozkır Hükümet konağı önünden başlayarak yaklaşık 5 kilometre yürüyen grup, Bozkır Devlet Hastanesine ulaştı.
Katılımcılara yürüyüş sonrası Bozkır Devlet Hastenesinde meyve suyu ve su ikram edildikten sonra, tansiyonları ölçülerek sağlık durumları kontrol edildi. 
Yürüyüşe Bozkır'da kurum ve kuruluşlarda görevli çok sayıda memur,Sağlık çalışanları, Bozkırlı Esnaflar ve çocuklar katıldı, Yürüyüşte en dikkat çeken katılımcı ise annesi ile katılan 4,5 aylık minik Ayza Tanem bebek oldu.

Etkinliğe katılan Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir insanların sağlık sihhat bulması için bu tür organizasyonların artarak devem etmesi gerektiğini belirtti ve organizasyonu tertipleyenlere teşekkürlerini iletti. 

Organizasyonu düzenleyen Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Özkan Yavuz "Düzenlemiş olduğumuz Yeni Yılda Sevdiklerimizle Sağlığa Yürüyoruz sloganlı etkinliğimize katılan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz, Sağlık bilincinin toplumun her kesimine ulaşması için bu tür etkinlerin ileri ki günlerde de yapılarak bilincin artırılmasının amaçlandığını belirtti. 

Sırıstat Haber Merkezi olarak bu tür organizasyonu düzenleyen kurumlarımıza ve bu tür organizasyonlara katılımları ile desteklerini esirgemeyen Kurum ve Kurumların Amirlerine, Çalışanlarına ve Bozkırlılara teşekkür ediyoruz. İnşallah ileriki günlerde bu tür etkinlikler daha da yaygınlaşır. 


Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Haberin tüm Fotoğrafları için tıklayınız!!!

Haberin Videosu;



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.