Recent Comments

Başkan Çelmeli: "Hayırlı Olsun"

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Bozkır Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen ilk burun ameliyatının hem hastanemize hem de Bozkır’a hayırlı olmasını dilerken, hastane doktorlarına ve hastane yönetimine başarı dileklerinde bulundu.
Geçtiğimiz hafta Salı günü Bozkır Devlet hastanesinde, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. E. Umut Sakarya’nın ilk burun ameliyatını gerçekleştirmesinden dolayı Bozkır Devlet Hastanesine giden AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli Doktor Sakarya’ya ilçemizde ilk burun ameliyatını gerçekleştirmesinden dolayı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Konu ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklama yapan Başkan Çelmeli: “Bizler AK Parti Hükümeti olarak Bozkır’a kazandırdığımız yeni ve modern devlet hastanesi binamızla gurur duyuyoruz. Tarihi bir ilçemizde modern bir devlet hastanesi binasının olmayışı bizleri üzüyordu. Zamanın Konya Milletvekillerinden hemşerimiz Hüsnü Tuna’nın girişimleriyle Bozkır’a 50 yataklı devlet hastanesi binasını kazandırdık. Aslında bunlar Bozkır için çok geç kalınmış bir hizmetlerdir. Ben bir şey söylemeyeceğim. AK Parti Hükümetimiz diğer yaptığı hizmetlerin yanında sağlıkta da nasıl devrimler yaptığını Bozkır halkı görüyor ve takdir ediyor” diyen AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli Bozkır Devlet hastanesiyle ilgili gelişmeleri de şöyle sıraladı.
Başkan Memduh Çelmeli: “Hastanemiz yeni binasına taşınalı neredeyse bir yılı geçti. Hastanemiz yeni binasına taşındığı günden bu yana, hastane başhekimimiz olsun, hastane müdürlerimiz olsun, tüm hastane personelimiz olsun ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini görüyoruz. AK Parti hükümetinin temsilcileri olarak bizler de hastanemize uzman doktorların gelmesinde yoğun çaba ve gayret sarf ediyoruz. Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Kadın Doğum, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz Uzmanlarımız hastanemizde kadrolu olarak çalışmaktadırlar. Bu doktorlarımızla da gurur duyuyoruz. Hafta da bir gün Göz Uzmanımız da Konya’dan gelerek hastalarımızı muayene etmektedir. Böylece Bozkır’da sağlık yönünden AK Parti Hükümetimiz Türkiye genelinde olduğu gibi Bozkır’da da bir devrim yapmıştır” diyen AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, son günlerde Türkiye üzerinde oynanan çirkin oyunlarla ve komplolarla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 

Çelmeli: “Ben yolsuzluk ve usulsüzlük yapanları savunmuyorum. Yapan varsa elbette cezasını çeksin. Ama bu oyunlar ve tuzaklar Hükümetimizi devirme oyunlarıdır. Tamamen hedef tahtası Sayın Başbakanımızdır. Ama halkımız bunun hesabını sandıkta tekrar verecektir. Şu anda oynanan oyunlar benim aklıma 28 Şubat sürecini getiriyor ve 28 Şubat sürecinden de daha beter oyunlar oynanıyor. Allah ülkemizi dış ve iç güçlerin tuzaklarından korusun diyorum ve dua ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde de Bozkır’ı inşallah AK Belediyecilikle tanıştıracağız. Bu oynanan oyunlardan kendilerine fırsat bekleyenlerin de hevesleri kursaklarında kalacaktır” şeklinde ifadelerde bulundu.

Kaynak:Bozkır Postası
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.