Recent Comments

Hacılar Köyü Derneği Aşure Programı Düzenledi

Bozkır Hacılar Köyü Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Aşure gününü bu senede Bozkır Hacılar İlköğretim okulu okul bahçesinde düzenledi.

Geleneksel olarak düzenlenen aşure programına Öğrenciler, Öğretmenler ve köylülerin yanı sıra Bozkır'dan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ekrem Yıldız, Ziraat Mühendisi Ali Aladağ ve Muhasebeci Yakup Çetin katıldı. 

Okul Öğretmenlerinin, öğrencilerinin ve Hacılar köyü sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programda güzel  bir atmosfer oluşturuldu. 

Sitemiz editörü Yakup Çetin'e demeç veren Hacılar Köyü Dernek başkanı Mehmet Özçelik sitemiz aracılığı ile tüm hemşerilerine şu mesajı iletti.

"Davetimizi kırmayarak uzaktan ve yakından gelen misafirlerimize teşekkür ederiz. Derneğimizin geleneksel hale getirdiği programımızı kaçıranları seneye düzenleyeceğimiz programımıza mutlaka bekleriz" 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak düzenlemiş oldukları organizasyona davetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve birlik beraberliklerinin daim olmasını temenni ediyoruz. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.