Recent Comments

Hastane Yönetiminden Sağlık Meslek Lisesine Destek Ziyareti


Geçtiğimiz günlerde Bozkır Devlet Hastanesi Yönetimi Başhekim Uzm. Dr. Özkan Yavuz,İdari ve Mali Hizmetleri Müdürü Süleyman Büyükyavuz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nermin Demiray tarafından Sağlık Bakanlığı’ndan Milli Eğitim Bakanlığı’na kullanılmak üzere devredilen eski hastane binasında yeni hizmete giren Bozkır Anadolu Sağlık Meslek Lisesine ziyarette bulundular.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü İbrahim Yavuzer ile okul binasında yapılan inşaat,onarım ve mal ve malzeme alımları hakkında ve diğer çalışmalar hakkında bilgi alan hastane yönetimi Bozkır ilçesine Sağlık Meslek Lisesi’nin açılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yeni yapılan Bozkır İlçe Devlet Hastanesi’nde personel tutmakta zorluk çekildiğini dile getiren hastane yönetimi “Bozkır ilçesi maalesef il içi ve il dışı tayinlerinde en az tercih edilen yerlerden. 

Bu yüzden hastanemizin personel ihtiyacını karşılamakta zorluk çekiyoruz. Bozkır’a hizmet etmek için atanan personellerimiz kendi memleketlerinde çalışmak istemekte ve bir süre çalıştıktan sonra tayin olarak ayrılmaktadırlar. İnşallah Bozkır’a Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin açılması ile Bozkır’ımızın çocukları burada okuyacak ve Bozkır halkına hizmet vermek için burada kalarak çalışacaklardır. 

Üç dört yıl sonra buradan mezun olacak öğrenciler Bozkır ilçesinde çalışmayı tercih ederek 50 yataklı yeni hastanemizin Yardımcı Sağlık Personeli kadrolarını dolduracak ve halkımıza verilen hizmetlerde büyük katkılar sağlayacaklardır.” dediler.

Okul müdürü İbrahim YAVUZER kendilerini ziyaret ederek manevi destek sağlayan hastane yönetimine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.