Recent Comments

Tarım Müdürlüğünden Yeni Bir Proje Daha NET-CAD Eğitimi



Mevlana Kalkınma Ajansının 2013 Yılı Teknik Destek Programı 2. Dönem Teklif Çağrısına Bozkır İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan başvuru değerlendirilerek desteklenmeye hak kazandı.

Bozkır İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Müdürü Salih ÖNCÜ geçtiğimiz günlerde MEVKA ile uygulama sözleşmesini imzaladı. 10 gün süreyle toplam 60 saat sürecek eğitimleri Ankarada bulunan Netcad Teknik Hizmetler Müdürlüğü uzmanları verecektir.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Projenin Ortakları olan Ahırlı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Hadim İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Yalıhüyük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personelleri de eğitime katılacaktır.

4 İlçe Müdürlüğü teknik personelinden oluşan 20 kişilik ekip Bozkır İlçe Müdürlüğü Toplantı Salonunda 16/12/2013 - 27/12/2013 tarihlerinde aşağıdaki konu başlıklarında eğitim alacaklardır.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün hazırlamış olduğu proje yapmanında katılımcılara verilecek olan eğitimler şu şekildedir;

CAD Yapısında Veri Üretimi, Yönetimi ve Analizler

Net-Cad Coğrafi Bilgi Sistemleri- GIS

Net-Cad Damlama Sulama Sertifika Eğitim Programı

Net-Cad Uzaktan Algılama Sertifika Eğitim Programı


Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.