Recent Comments

Ak Parti Başkan Adayı Cuma Pazarında Halk ile Buluştu

AK Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün, Cuma günü Pazar yeri ve esnaf ziyaretlerine yoğun bir tempo ile başlarken, pazarda her gördüğü vatandaşı sıcak ve samimi bir şekilde kucakladığı görüldü.

Geçtiğimiz Cuma günü AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün, Pazar yeri ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiği görülürken, sıcakkanlılığı ve samimi havası gazetemiz muhabirinin fotoğraf makinesinin deklanşörüne takıldı. 


AK Parti Bozkır adayı İbrahim Gün’ün Pazarda satış yapan yaşlı ninelerimizle olsun, yaşlı amcalarımızla olsun, büyükle büyük, küçükle küçük olduğu da gözlerimizden kaçmadı.

Bozkır Cuma Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet ettiği görülen, AK Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün, ilçede esnaf dükkanlarını da unutmadığını ve seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da Bozkırlı hemşehrilerimizin aynı havayı göreceklerini söyledi. Bozkırlı vatandaşların sorun ve taleplerini şimdi nasıl dinliyorsam, Allah bu görevi bana nasip ettiği takdirde seçimden sonrada aynı şekilde dinleyeceğini belirtti.

 Ziyaret turunda, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ramazan Özkaya ile Bozkır AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli başta olmak üzere, çok sayı da partililerinde İbrahim Gün’ü yalnız bırakmadıkları görülürken, Pazar yerinde halkı kucaklayan AK Parti adayı İbrahim Gün’de halkın beğenisini aldı. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.