Recent Comments

Ak Parti Adayı İbrahim Gün Bozkır Postasu Gazeteni Ziyaret etti

Ak Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün, seçim çalışmalarına hız verdiği görülürken, Gazetemiz Bozkır Postasını da Cuma günü ziyaret etti.

Cuma günü akşam saatlerinde, Gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret eden AK Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ramazan Özkaya, Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve partilileri Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz karşıladı. 

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan adayı İbrahim Gün ve ekibi ziyaretlerinde: “Çalmadık kapı, sıkmadık el” bırakmayacaklarını söylediler.

Köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak ve ev ev dolaşacaklarını belirten Gün: “İlçemizdeki hemşerilerimizi, hepimiz için ve çocuklarımızın kendi geleceği için AK Parti çatısı altında buluşmaya davet ediyorum. İlçemize çağ atlatmak, hizmetlerle donatabilmek için sizden görev bekliyoruz. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak, 30 Martta AK Belediyecilik ile tanıştırmak için teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve partililerimizle el ele gönül gönüle vererek çalışmalarımıza başladık” dedi.
AK Parti Bozkır Belediye Başkanı ve partililer ziyaretlerine Cuma gününden itibaren Pazar esnafından başladıklarını ve Pazar esnafından da çok olumlu tepkiler aldıklarını belirttiler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.