Recent Comments

Bozkır'da 2013-2014 Yılı Eğitim ve Öğretim Yılı Yarıyıl Karne sevinci


Kaymakamımız Mustafa DEMİR, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla Bozkır İmam Hatip Lisesi ve Vali Kemal Katıtaş İlkokulunda düzenlenen karne töreninde yaptığı konuşmada, Bozkır'da anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise olarak 4933 öğrencinin karne aldığını belirtti.

Eğitimde teknolojiyi kullanma imkânlarının geliştiğini ifade eden Kaymakamımız Mustafa DEMİR, "Bir yandan tablet bilgisayarlar, eğitim ortamının kalitesi ve e-okul gibi diğer imkânlarla öğrenci, öğretmen, okul ve veli ilişkileri biraz daha yakın ve sıcak konuma geldi. Veliler artık çocuklarının anlık olarak okula devam durumlarını ve ders notlarını takip edebiliyor" dedi.

Kaymakamımız Mustafa DEMİR, Bozkır'daki okulların altyapı eksiklerinin tamamlanması için yeni yatırımlar yapıldığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"12 yıllık eğitime geçişle birlikte gerek köylerimizde gerekse ilçe merkezimizde eksiklerimizi gidermek için yaptığımız çalışmaların yanında, eğitim paydaşlarımızla birlikte eğitim kalitemizi nasıl artırabiliriz bununla ilgili çalışmalarda yapmaktayız. Önümüzdeki süreçte paydaşlarımız ile yapacağımız toplantılarla daha da geliştirerek, Bozkır'daki eğitim başarısını arttırmayı hedefliyoruz."

Öğrencilerin notlarının iyi olmak yanında kötü de olabileceğine dikkati çeken Kaymakamımız Mustafa DEMİR, şunları kaydetti:

"Bunlar her zaman telafisi mümkün olan konulardır. Öğrencilerimiz tatillerini güzel geçirerek tamamlasınlar. Öğrencilerimizin belli eksiklerini okul yöneticileri ve velilerle paylaşarak gidersinler. Bu manada bazen olumsuz örnekler yaşanabiliyor, bunlara yer vermemek lazım. Bütün öğrencilerimiz bizim için kıymetlidir. Başarı sadece notlarla ölçülen bir değer değildir. Zamanla farklı alanlarda öğrencilerimizin yeteneği ile hayatta başarılı yollara gidebilirler. Alınan notları belli ölçüde değerlendirmekle birlikte bütün çocuklarımızı geleceğe kendi yetenekleri ile hazırlamak için okul, yöneticiler, öğretmenler ve aileler ile birlikte çalışmalıyız."

Kaymakamımız Mustafa DEMİR, öğrencilere ikinci dönemde başarılarını artırarak güzel bir yılı tamamlama temennisinde bulunarak, karnelerini dağıttı.



Haberin Videoları;


İHL Videosu;




Vali Kemal Katıtaş Videosu;

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.