Recent Comments

Yüceer; Bozkır hepimizin, Her şey Bozkır için


Nuri YÜCEER’İN ADAY ADAYLIĞI DÖNEMİ İLE İLĞİLİ MESAJI 

Yaklaşık 7 aydır sürdürmekte olduğum AK parti Bozkır Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecimde Şahsıma, nefesleriyle, kelamlarıyla ve en önemlisi dualarıyla destek olan uzaktan ve yakından tüm dost ve Bozkır sevdalılarına teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.

Bu süreçte 13 Aday Adayı arkadaşımızla Bozkır’ın sorunları vardır. Bu sorunları ben çözerim diyerek Er meydanına çıkıp gayretli çalışmalarda bulunan Aday Adayı arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.
 Sonuçta, Aday olmak 13 kişiden bir kişiye nasip olacaktı. Aday olma şansı Sayın İbrahim Gün arkadaşımıza nasip oldu. Kendisine başarılar diliyorum. Her şey gönlünce olsun Allah yar ve yardımcısı olsun. Kazanan Bozkır ve Bozkırlılar olsun!

İnşallah yeni dönemde Bozkırımız hakkı olan ve hak ettiği yerde olur. Ben Nuri Yüceer olarak Bozkır için her zaman her platformda hizmete ve hizmetkârlığa geçmişte olduğu gibi bu günde yarında varım, taşın altına elimi değil vücudumu koymaya hazırım. Çünkü Bozkır hepimizin, Her şey Bozkır için! Saygılarımla, Nuri YÜCEER.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.