Recent Comments

Esnaf Odası ve Halk Eğitim Müdürlüğü Hijyen Eğitimi Protokolünü imzaladılar.


İlçemiz Bozkır Esnaf Odası ve Bozkır Halk Eğitim Müdürlüğü Hijyen Eğitimi Protokolünü imzaladılar. Bu Proje kapsamında Bozkır Esnaflarına Hijyen eğitimi verilecek.

1593 Sayılı kanunu 28103 sayılı resmi gazetede yayınlanmasıyla Bozkır Esnaflarına, Bozkır Halk Eğitim Merkezi İşbirliğinde Hijyen Eğitimi’’ eğitimi verilecek.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer'in sitemiz üzerinden Yaptığı açıklamada, üyelerinin bu kursa katılmaları gerektiğine dikkat çekerek, ‘’ Hijyen Eğitimi konusunda Bozkır Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile protokol imzaladıklarını, eğitimin Halk Eğitiminin Salonunda Halk Eğitim Müdürlüğünün eğitimcileri tarafından verileceğini belirtti.

KURS BELGESİ ÖMÜR BOYU GEÇERLİ OLACAK

Yavuzer, bu belgelerin mevcut yönetmenlikle ömür boyu geçerli olacağını söyleyerek, Esnaflarımız 6 ayda bir yaptırılması gereken porföy muayenesini bu kursu bitirdikten sonra ömür boyu başka muayene yaptırmasına gerek kalmayacak.

Bu belgeyi alan üyelerimiz sadece iş değişikliği yaparsa bu belgeleri yenilemek zorunda kalacak. Yani Kuaförlükten, lokantacılığa geçiş gibi bir durum olursa yaptırmak zorunda kalacak. 

Bozkır Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından verilecek olan eğitimin toplam süresi 8 (Sekiz) saattir. Eğitimler 25.11.2013 tarihinde başlayıp 30.06.2014 tarihinde sona erecektir. Eğitim Teorik ve uygulama programlarından oluşmaktadır.  Kurs süresi günlük en az 3 en fazla 8 saat olacaktır. 

Hiç bir şekilde kurs ders bitiş saati gece 23:00’ü geçmeyecektir, Saatten anlaşılması gereken MEB tarafından belirlenmiş olan ders saat süresidir. Milli ve dini bayram günleri toplam kurs sürelerine dahil edilmeyecektir’’ ifadelerin kullandı.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin







Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.