Recent Comments

Fotoğraflarla Bozkır Fotoğraf Etkinliği


Bilenler bilir eskiden Derekasabasi.net diye bir sitemiz vardı forum ortamında muhabbetler gırla giderdi sonradan "Tüfek icat oldu mertlik bozuldu'' sözünde olduğu gibi Facebook çıktı forumlar bitti. Derekasabasi.net sitemizde Ayın videosu Üyelerle Derekasabasi.net vs benzeri içerikler hazırlanır ve sunulurdu. Örnek atılmış videoya buradan bakabilirsiniz.

Sitemiz Haber sitesi olduğu için ziyaretçilerimizin kendilerinin paylaştığı içerikler pek bulunmuyor. Bizlerde yukarıda bahsettiğimiz gibi herkesin katılımının olabileceği Fotoğraflarla Bozkır konulu bir video çalışması yapmaya karar verdik.

Sizden Bozkır'dan bir an bulunan bir görüntüyü tüm Bozkırlılarla paylaşmak isterseniz [email protected] mail adresine bir adet fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz.

Fotoğrafta olması gereken özellikler;


  1. Bozkır köy ve kasabalarında çekilmiş olması lazım.
  2. Fotoğrafta gönderen kişide yer alabilir. 
  3. Kalite önemli değildir, Cep Telefonu da olur profesyonel fotoğraf makinesi de olur. 
  4. Gönderilen Fotoğrafların üzerine yazılmasını istediğiniz isminizi de yazmalısınız.
  5. Gönderilen fotoğrafların telef haklarının sizde olması ve fotoğrafta bulunan kişilerin bu fotoğrafların internet ortamında yayınlanmasından rahatsız olmamasını taahhüt ediyor olmalısınız. 
  6. Fotoğraf siyasi ve ideolojik içerikler yer almamalıdır, çünkü Bozkır amaç Bozkır ve Bozkırlılardır. 
  7. Her ayın birinci gününden başlayarak ayın son gününe kadar içerikler gönderilebilir, takip eden ayın içinde de bu içerikler derlenerek video haline getirilecektir. 
  8. Bir kişi her ay bir fotoğraf gönderebilir. 


Bu fotoğraflar ne yapılacak sitemizin bir köşesinde Sizden Gelenler kısmında devamlı olarak sergilenecektir. Aylık olarak gönderilen yeni Fotoğraflardan Ayın sizden gelenler videosu hazırlanacaktır.

Umuyoruz ki düzenli katılımlar olur ve her ay Bozkır'ın bir birinden güzel görünmedik bilinmedik fotoğraflarını sizlerle paylaşırız.

Sırıstat Haber Merkezi:Yakup Çetin

Sosyal Medya üzerinden bilgi almak için aşağıdan başvurabilirsiniz. 


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.