Recent Comments

MHP il Yönetiminden Bozkır Postası Gazetemize Ziyaret

MHP Konya İl Yönetimi geçtiğimiz hafta Çarşamba günü gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulunarak gazetemizi kutladılar.

Geçtiğimiz Çarşamba günü akşam saatlerinde gazetemizi ziyaret eden MHP İl Yönetimi heyetinden İl Başkan Vekili Hasan Özdemir gazetemizi ziyaret etmelerinin nedenini şöyle açıkladı: “Başta gazeteniz Bozkır Postası’nın 25. Yılını geride bıraktığını ve 26. Yılına girmesinden dolayı MHP İl Yönetimi olarak kutlar, Cenabı Allah’tan daha nice yıllar dileriz. Bozkır Postası gerçekten Bozkır’ın sesi ve kulağıdır. İlkeli ve dürüst, tarafsız yayıncılığıyla olsun, her siyasi partiye yer vermeniz olsun bizleri mutlu ediyor. Aynı tarafsızlığınızı ve ilkeli yayıncılığınızın devamını dileriz” şeklinde gazetemizi kutladı.
 MHP İl Başkan Yardımcısı Hasan Özdemir, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili şu mesajları da verirken sözlerini şu şekilde sürdürdü: “30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, Allah’ın izniyle 2009’da olduğu gibi MHP’nin bayrağını Bozkır’da tekrar dalgalandıracağız. AK Parti’nin adayının açıklanmasından sonra, başkanımız Mustafa Uyar’a ve partimize göstermiş oldukları yoğun teveccühlerini şimdiden Bozkırlı hemşerilerimizden gördük. Seçimlerde bizi tekrar Bozkır’da kazandıracak Bozkırlı hemşerilerime şimdiden güveniyorum. Böylece Bozkır, köy ve kasabalarımızın da mağduriyetlerini gidermeye devam edeceğiz” dedi.
Gazetemizi ziyaret edenler şu isimlerden oluşuyor. İl Başkan Vekili Hasan Özdemir,  İl Başkan Yardımcısı Abdullah Tuna, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koçak, MHP Bozkır İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Kunduracı, MHP Eski Bozkır İlçe Başkanı Hikmet Balcı katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.