Recent Comments

Bozkır'da Ak Parti ve MHP Adayları Ne diyor?


AK Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün ve MHP Bozkır Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Uyar, yeni büyükşehir yasasıyla birlikte Bozkır’ın mahallesi olacak olan köy ve beldeleri ekipleriyle birlikte gezerek seçmenlere kendilerini anlatıyorlar.
AK Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün ile MHP’nin adayı Mustafa Uyar yerel seçimlere hazırlık kapsamında her iki adayında ekipleri ve partilileriyle birlikte seçmenlerin ayağına kadar gitme yarışına girdikleri görülüyor.

Yeni yasa ile birlikte önümüzdeki yapılacak olan 30 Mart seçimlerinde Bozkır Belediye Başkanlığı için oy kullanacak köylerimiz ve beldelerimiz, Bozkır’ın mahallesi olacağından adayların buralara daha çok önem verdikleri görülüyor.

Köylükten, kasabalıktan düşerek Bozkır’ın mahalleleri olacak olan köylerimiz
ile beldelerimiz-deki vatandaşlarımızın her iki adayın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti belirtirlerken, her iki adaya da büyük ilgi gösterdikleri gelen haberler arasında. 

AK Parti’nin Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün seçim çalışmalarına çok hızlı başladığı görülüyor. İbrahim Gün seçmenlere hem kendini tanıtıyor, hem de seçilmesi halinde beldelerde ve köylerde büyük değişimler yaşanacağına da vurgu yaptığı belirtiliyor.

AK Parti başkan adayı Gün seçim çalışmaları için gittiği her yerde seçmenlere şu ifadeleri kullanıyor: “Sizlerin duaları ve desteği ile Bozkır Belediyesine AK Parti bayrağını dikecek ve hizmet akışını Bozkır geneline yayacağız. Bozkır gerek nüfus gerekse coğrafi anlamda çok önemli bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli ayağa kaldıracak hizmetler yapacağız. Bozkır hizmete susamış. Artık vakit kaybı yok. Vatandaşın katkı ve katılımlarıyla hizmet üreteceğiz. Yıkmakla, kum dökmekle bu işler olmuyor. Bozkır halkının bilgi, birikim, kültürü ve dünya görüşüyle hizmet anlayışımızı şekillendireceğiz. Bozkır’ı ve genelini birlikte inşa edeceğiz ve birlikte yöneteceğiz” şeklinde konuştuğu belirtiliyor.
AK Parti Konya İl Başkan Yardımcılarından Ramazan Özkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmelide: "Bozkır’a İbrahim Gün ile Gün doğdu. Sizlerin desteği ile Bozkır’a AK Parti belediyeciliğin hizmetlerini nasıl yansıtacağımızı hep birlikte göreceğiz" diye konuştukları da gelen duyumlarımız arasındadır.

Öte yandan 2009 yerel seçimlerinde, MHP’den aday olarak girdiği seçimlerde açık ara ile Bozkır Belediye Başkanlığının koltuğuna Mustafa Uyar oturmuştu. Seçildiği günden bu yana MHP’den Belediye Başkanlığını yürüten Mustafa Uyar, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere tekrar MHP ile yola devam diyerek aday oldu. 

MHP’den tekrar aday olan Bozkır Belediye Başkanı Mustafa Uyar’da kendi ekibi ve partilileriyle seçim çalışmalarına hız verdiği görülüyor. 

Başkan Mustafa Uyar, seçim çalışmalarına gittiği her yerde seçmenlere Bozkır’a yaptığı beş yıllık icraatlarını anlatırken; “DAHA YAPILACAK ÇOK İŞİMİZ VAR” diyerek seçmenlerden bir beş yıl daha kendisine görev verilmesini istiyor. 

MHP’den tekrar aday olan ve MHP ile yola devam diyen Başkan Mustafa Uyar seçmenlere: “2009 yerel seçimlerinde Bozkır halkımın yoğun teveccühleriyle Belediye başkanı oldum. Hepinizin bildiği gibi beş yılda Bozkır’a yapılamayanları yaptık. En önemlisi alt ve üst yapı çalışmalarımızda nasıl başarılı olduğumuzu sizler biliyorsunuz. Bunun yanında saymakla bitmeyecek hizmetlerimiz oldu. Köylerimize ve beldelerimize elimden gelen desteği ben verdim. Yeni yasayla birlikte Bozkır’ın Mahallesi oldunuz. Bana bir beş yıl daha belediye başkanlığı verirseniz Bozkırla birlikte sizlerin köy ve beldeleri de bu hizmetlerden fazlasıyla paylarını alacaklardır. Ben Mustafa Uyar olarak hepinizi birebir tanır ve yanınızda olurum. Uyar seçimden seçime değil, her zaman yanınızda olur ve size Uyar bir başkanım. Gelin tekrar MHP’nin bayrağını Bozkır’da hep birlikte dalgalandıralım. ‘Büyükşehir yasasıyla birlikte Konya Büyükşehir Belediyesinden size daha çok hizmet gelecek’ diyenlere aldanmayınız. Konya Belediyesinin kendisine hayrı yok ki Bozkır’a olsun. Bu yalanlara kanmayın” dediği belirtiliyor.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.