Recent Comments

Bozkır'da Saadet Partisi’nin adayı Bozkır


Saadet Partisi Bozkır İlçe Teşkilatı, önümüzdeki yapılacak yerel seçimler için Bozkır Belediye Başkanlığına aday olarak Bozkır’ı gösterdi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Saadet Partisi Bozkır İlçe Başkanı Mustafa Özakan, partilerinin Bozkır adayı Ahmet Bozkır’la birlikte gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret ettiler.

Saadet Partisi Bozkır Belediye Başkan adayı Ahmet Bozkır’ı ve İlçe Başkanı Mustafa Özakan’ı gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz karşıladı.

SP İlçe Başkanı Mustafa Özakan 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli yerel seçimlerinde, Saadet Partisi olarak yarışta ‘bizde varız’ diyerek, Bozkırlıların oylarına talip olduklarını ve Bozkır’ı Milli Görüş kökenli bir Belediye Başkanıyla tanıştırmanın zamanı olduğunu belirtirken, Bozkır’a ancak ve ancak Milli Görüşçü bir başkan hizmet yapar. Bunun örnekleri var ve ortadadır dedi.

Öte yandan Saadet Partisi adayı Ahmet Bozkır’da: “Benim Bozkırlılık Özümde, sözümde olduğu gibi soyadımla da Bozkır’ı temsil ediyorum. Bozkır’a ancak özünde Bozkır olan hizmet eder derken, Saadet Partisi adayı Bozkır, önümüzdeki yapılacak yerel seçimlerin Bozkırımıza ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken, her kesimin oylarına talip olduğunu söyleyerek gazetemizden vedalaşarak ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.