Recent Comments

Gün Bozkırda Seçim Çalışmalarına Hızlı Başladı


Ak Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün, 30 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumları ve esnaf ziyaretinde bulunuyor.

Gün, seçim çalışmaları kapsamında Bozkır’da bulunan kamu kurumlarını ziyaret etti. Şehir merkezinde esnaf ziyaretinde de bulunan İbrahim Gün sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Adaylığımın açıklanmasından sonra Bozkır’da devam eden çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Ev toplantıları esnaf ziyaretleri ve parti çalışmalarına katılıyoruz, önümüzdeki günlerde çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak. Şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımızda hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaştık. Amacımız memleketimize hizmet etmek, bunun için çalışıyoruz” dedi.

Ak Parti Belediye Başkan adayı İbrahim Gün konuşmasına şöyle devam etti “Halkımızın desteğiyle bu seçimi kazanıp Bozkırın beklediği hizmetleri getirmek, gerçek sorunlarını çözmek istiyoruz.

Gezilerimiz sırasında halkımızla yaptığımız sohbetlerde ve kurumlarda yaptığımız sohbetlerde ilçemizin ve halkımızın isteklerini alıyoruz seçim sonrası süreçte de bu sorunlara acil çözümler üreterek hizmete başlayacağız. ” dedi.

Ak Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün'ün gezisinden satır başları şu şekildedir;

Bozkır İlçe Emniyet Amiri Mehmet Gödeş ziyareti;

İlçe Emniyet Amirimiz; Bozkır İlçe Emniyet Amirliğine özel bir binanın yapılmasının gerekliliğini belirtti ve Amaçlarının Sıkıntı olmadan yerel seçimlerin Bozkir'a yakışır sıkıntısız bir seçim olması dileklerini iletti. 

İbrahim Gün;Bozkır'ın göreve bizi getirdiği günden itibaren amacımız ortak birliktelik içerisinde her turlu kurum kuruluşumuzun eksikleri giderilecektir. Amacımız hizmet için bir ve beraber olmaktır dedi. 

Polis Merkezi Amiri Mehmet Demirhan ziyareti;

Amirimiz; Büyükşehire baglandıktan sonraki şartların ilçe için neler olup olmayacağı hakkında detaylı bilgiler sordu.

İbrahim Gün; Büyük şehir yasasının getirdiği yenilikler ve faydalarını detaylı bir şekilde anlattı ve Polis Merkezi Amiri Mehmet Demirhan'a Bozkırın Asayişini siz sağlıyorsunuz sizin sorununuz bizim sorunumuzdur yapılması gereken en güzel hizmetleri yapacağız inşallah dedi.

Bozkır Trafik Büro Amirliği Ziyareti;

Büro Amiri; Bozkır'da Trafik sorunlarının aşılması gerekmektedir dedi ve Bozkır'da otopark eksikliğinin ilçede önemli bir eksiklik olduğunu ve bu sorunun asılmasının gerekliliğini belirtti

İbrahim Gün; İlçemiz Bozkır'da Çevre Düzenlenmesi yapılması şarttır, inşallah Bozkirimiz için başkan olduğumuz da bu sorunları aşacağız dedi.

Halk Eğitim Müdürlüğü Ziyareti;

Halk Eğitim Müdürü Memiş Akbulut;İlçemiz Bozkır'da tamamlanmayan  spor etkinlik salonlarının açılmasının gerekliliğini ve bu salonların faaliyete geçmesiyle beraber daha fazla sportif kursların açılabileceğini vede Bozkır'da birde kurumlar arası iletişimin artırılmasının gerektiğini belirtti.

İbrahim Gün; Bozkır'da taşın altına hep birlikle el koyduğumuzda Bozkirimiz inşallah kazanacaktır dedi ve İl Genel Meclisi üyesi olarak yapılan hizmetlerden bahsetti ve ileri ki günlerde yapılacak hizmetlerinin daha fazla olacağını belirtti. 

Daha sonra aşağıdaki şu kurumlarda da bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi;

Kaymakamlık Ziyareti, Sosyal Yardımlaşma, nüfus müdürlüğü ,İlçe Seçim kurulu bürosu,İcra Müdürlüğü,Bozkır Kredi yurtlar Kurumu, Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğü, Orman İlçe İşletme Şefliği, İlçe Müftülü, Bozkır SGK, Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu Kadastro, Tapu Sicil Müdürlüğü, Adliye, Maliye, Ziraat Odası, Bozkır İlçe Jandarma Müdürlüğü, Esnaf Odaları, Bozkır Sağlık Gurup Başkanlığı, Bozkır Devlet Hastanesi. Bozkır Şoförler Odası, Bozkır Ziraat Bankası, Bozkır Halk Bankası, Öğretmen Evi, Esnaf Kefalet, Minibüsçüler Kooperatifi,Bozkırlılar Vakfı, Bozkır Postası ve Bozkır Gündem Gazeteleri ziyaret edildi. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.