Recent Comments

Gün: Bozkır’ın makus talihini değiştireceğiz


Yeni Konya Gazetesi’ni ziyaret eden AK Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün, Bozkır için hizmet aşkıyla çalışacağını belirterek, ’30 Mart’tan sonra Bozkır’ın makus talihini değiştireceğiz. 5 yıl içerisinde 15 yıllık hizmet yapacağız’ dedi.

Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün, 30 Mart’ta belediye başkanlığını kazandığı zaman yeni otogar ve kültür merkezi yapacağını ayrıca haftada bir gün kurulan Pazar alanının da hafta içinde otopark olarak kullanılmasını sağlayacağını belirtti.

Bozkır’ın tam ortasından geçen çayın çevresinin ıslah edildikten sonra burayı cazibe merkezi haline getireceğini belirten İbrahim Gün, “Bu çayın neden küçük bir Porsuk, küçük bir Venedik olmasın” dedi.

Gönlünün Bozkır için attığını vurgulayan İbrahim Gün, Bozkır’ın yoğun bir göç verdiğini bunun önüne geçmek için acilen yatırım yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Gün, 30 Mart’tan sonra ‘Bozkır halkını göndermemeye, gidenleri de tekrar Bozkır’a geri getirtmeye çalışacağım. Bir şehrin, bir ilçenin can damarları üniversite ve orada okuyan öğrencilerdir. Bozkır’da öğrenci sayısını arttırmak için bir iki bölüm daha açılması için girişimlerde bulunacağım. Meram’da ilçe, Bozkır’da ilçe. Meramlının aldığı yatırımı, Bozkırlıda almalı. Büyükşehir’in eskiden 3 çocuğu vardı. Şimdi 31 çocuğu var. Bozkır’ın makus talihini değiştireceğiz. 5 yıl içerisinde 15 yıllık hizmet yapmalıyız” ifadelerini kullandı.



Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün’ün Yeni Konya Gazetesini ziyaretinde ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer ise, başkan adayı İbrahim Gün’e seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, her zaman destek için hazır olduklarını ifade etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.