Recent Comments

İbrahim Gün; Okul Derneği BİMDER'i ziyaret etti


Ak Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün ziyaretlerinde BİMDER'e de yer verdi. 

Gün'ün kendisininde Bozkır İmam Hatip Lisesi mezunu olması ve BİMDER kurulduğu günden beri yapılan tüm buluşmalarda bulunmasından dolayı BİMDER yönetimi ile yapılan ziyaret sıcak samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

BİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür, BİMDER üyesi ve Ak Parti Bozkır Belediye Başkan Adayı İbrahim Gün'e ziyaretleri dolayısıyla çiçek hediye etti.
 
Başkan Görür İmam Hatip Lisesinin yeni bir binaya kavuşturulmasının yatırım kapsamına alınmasından dolayı Bozkır'ın İl Genel Meclisi üyesi görevini de yürüten ve işleri takip eden İbrahim Gün'e teşekkür etti ve Eğitim Kapsamında Bozkır'ın Zorunlu Hizmet kapsamına alınması için gerekli çalışmaların yapılmasının gerekliliğini belirtti ve bu yerel seçimin Bozkır'da tatlı bir rekabet şeklinde geçmesi arzu ettiğini belirtti. 

Gün; nasipse tek başına değil Bozkirin tüm paydaşları ile hizmeti Bozkir'a getireceğiz. Başkan seçildiğimiz zaman Enaniyete kapılmadan biz olarak hizmette yarışacağız sizlerin istekleri ve eleştirileri ile Bozkır'ın hizmetkarı olacağız dedi. 

BİMDER'deki sohbetler sonrası Ak Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün, Konya Ak Parti Bozkır Sorumlusu Ramazan Özkaya, Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Bozkır Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Dernek binasından ayrıldı. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.