Recent Comments

Tapu Müdürümüz İsmail Atakan'ın Tayini Çıktı


İlçemiz Bozkır'da 2009 yılından beri Tapu Müdürülüğü görevini yürüten Çalışkan ve özverili Müdürümüz İsmail Atakan'ın Tayini memleketi olan Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesine çıktı.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak müdürümüz İsmail Atakan'a yeni görev yerinde de başarılar dileriz. Müdürümüz Bozkır'da yapmış olduğu hizmetleri yeni görev yerinde de başarıyla gösterecektir.


Müdürümüz İsmail ATAKAN’ın Bozkır'a veda yazısı;

29 Ağostos 2009 yılında Konya ili Bozkır ilçesine Tapu müdürü olarak atandım.

Dairemizin 2010 yılında tadilat yapılarak fiziki ortam çalışma şartlarını iyileştirilerek çalışma ortamı düzeltilmiştir taşınmaz maliklerinin tapu kayıtları takbis sistemine 2012 yılında aktarılarak takbis sistemi 09.01.2012 tarihinde açılışı yapılarak takbis sistemi ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlanılmıştır.

“16.5.2013 tarihinde dairemize verilen ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Kurumumuz tarafından düzenlenen eğitimler sonucunda belirli kriter ve standartları yerine getiren müdürlüklere verilmekte, Konya Tapu ve Kadastro V. Bölge Müdürlüğünün Hizmet Takip Masası Anket ve Performans sonuçlarına göre Bozkır Tapu müdürlüğünün performans ve vatandaş memnuniyeti açısından Konya Tapu ve Kadastro v. Bölge müdürlüğünün belirlemiş olduğu puan Bölge Müdürlüğü ortalamasının üzerinde olan müdürlükler sıralamasında yer aldığı gözükmektedir. Tapu Müdürü İsmail ATAKAN görev sahası içerisinde ilçe halkına bugüne kadar güler yüzlü özverili ve kaliteli hizmet sunmaya çalıştık. daha güzel verimli azimli bir çalışma içinde Bölge müdürlüğü anketlerinde vatandaş memnuniyeti %98 olduğu taşınmazmal maliklerinin bozkır genelinde % 95 T.C nosu takbis sistemine girilmiştir ve bu T.C  giriş nedeni ile TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRÜMÜZ Davut GÜNEY tarafından tüm personellere teşekkür belgesi verilmiştir ve çalışkan dürüst personellerle çalıştığım için gururlu ve mutlu oldum.ve bu başarılı çalışma tüm personele aittir, tüm personellerime gayretti çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.

Tapu müdürü olarak 14.01.2014 tarihinde Kahraman Maraş – Elbistan ilçesine tayinim çıktı. Görev icabı Bozkır halkında üzmüş olduğum insanlar olmuş olabilir.Ve ben Bozkır Halkından çok memnun olarak ayrılacağım dan çok mutluyum haklarınızı helal edin ve benimde hakkım varsa Bozkır halkına helal olsun.

Allah'a ısmarladık dileği ile hoşça ve dostça kalınız.

İsmail Atakan


 



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.