Recent Comments

Ak Parti Bozkır Adayı İbrahim Gün İstanbul'da Bozkırlılar ile Buluştu


Ak Parti Bozkır Adayı İbrahim Gün İstanbul'da Bozkırlı hemşerileri ile buluştu.

İstanbul'da Bozkırlılar Ak Parti Bozkır Adayı İbrahim Gün ve Ak Parti Zeytinburnu Meclis adayı Hasan Hüseyin Keser'in tanıtım gecesinde buluştular.

Zeytinburnu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım programında Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Zeytinburnulu siyasiler hazır bulundu. Bozkır'dan Ak Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı ve Ak Parti Bozkır meclis üyesi adayları ve Ak Parti Bozkır ilçe yöneticileri katıldı.

Coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen program sonrası, Ak Parti Bozkır Belediye Başkan adayı İbrahim Gün ve yanındaki heyet İstanbul Bozkırlılar Dernek Başkanlığı dernek lokalinde Bozkırlılar Dernekleri ve Vakıf Yöneticileri ile buluştu.

İstanbulda bulunan Dernek ve Vakıfların yöneticileri, ilk defa bir Belediye Başkan adayının İstanbul'daki hemşerileri ile ortak projeler yürütmek istediğini ve belli periyotlarla buradaki hemşerileri ile buluşup fikir alışverişinde bulunmak istediğini belirttiler ve böyle bir çalışma ile gelen bir adaya destek vermek gerektiğini belirttiler.

Ak Parti Bozkır Belediye Başkan adayı gün projelerini anlattıktan sonra Dernek üyelerinin istek ve sorularını dinledi ve bir sonrası programcılarım için İstanbul'dan ayrıldı.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.