Recent Comments

Bozkır Gençler Birliği Bir Puanla Lige Devam Ediyor


Konya Amatör Küme Süper Grup’ta sezon tamamlandı. Selçuklu Belediyespor sezonu şampiyon olarak tamamlarken, 1 yıl aradan sonra, BAL’da mücadele etmeye hak kazandı. Akşehir Belediyesi Kültürspor grubu 2. sırada bitirerek BAL için play-off oynamaya hak kazandı. Kulu Belediyespor ve Akşehir Endüstrispor ligden düşen takımlar oldu.

ŞAMPİYON 1 PUANLA TAMAMLADI

Şampiyon Selçuklu Belediyespor Futbol Takımı sezonun son maçına Bozkır deplasmanında çıktı. Bozkır Gençlerbirliği ile karşılaşan mavi beyazlılar futbol sahalarında ender görülen, dostluk havasının hakim olduğu bir maç sonrasında rakibi ile 1-1 beraber kalarak sezonu yenilgisiz tamamladı.

BOZKIR 1 PUANLA LİGDE KALDI

Bozkır GB, Selçuklu Belediyespor karşısında aldığı 1 puanla averajla ligde kaldı. Kulu Belediyespor, Muhasebe Gençler'i 2-1 yenmesine karşın averajla ligden düştü.

Şampiyonluğu haftalar öncesinde garantileyen Selçuklu Belediyespor Bozkır deplasmanında sahaya sporseverlerin alkışlarıyla çıktı. Maç öncesinde ev sahibi ekibin sahaya "Selçuklu Belediyespor'a Bal liginde başarılar dileriz" pankartıyla çıkması da sporseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Her iki takım açısından da oldukça zevkli, dostça ve centilmence bir maç oynanırken karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından rakip takımın seyircileri ve takımı mavi beyazlı ekibi tebrik ederek Konya'ya uğurladı. Selçuklu Belediyesi futbol takımı ligi haftalar önce lider olarak bitirmeyi garantilerken, sezonu 60 puanla yenilgisiz tamamladı. 22 maçın 3'ünü beraberlikle bitiren mavi beyazlılar rakip filelere 71 gol atarken kalesinde ise 16 gol gördü. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Yönetimi sezonu şampiyon olarak tamamlayan teknik ekip ve futbolcuları bir kez daha tebrik ederek, önümüzdeki sezon mücadele edeceği Bal liginde başarı diledi.


Karşılaşmadan tüm Görüntüler için Tıklayınız!!!



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.