Recent Comments

Bakan Davutoğlu'nun Katılımı İle Ak Parti Bozkır Mitingi Gerçekleştirildi.


Seçimlere kısa bir süre kala ilçemiz Bozkır'da Ak Parti teşkilatı Bozkır anıt meydanında halkın yoğun katılımı ile miting gerçekleştirdi.

İlçemiz Bozkır'da gerçekleştirilen Ak Parti Bozkır mitingine, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve çok sayıda millet vekili ile Ak Partinin yönetim kademelerinden katılımlarla gerçekleştirildi.

Yeni büyük şehir yasasının uygulaması ile birlikte artık köy ve beldelerimizde oy kullanacağı için, ilçemize bağlı belde ve köylerimizden gelen katılımcıların dövizleri büyük dikkat çekti.

Yoğun katılımlı Ak Parti Bozkır mitingine katılamayan uzaktan ve yakından tüm hemşehrilerimiz Kontv ekranlarından mitingi canlı olarak an ve an takip edebildiler.


Dış işleri bakanımız Ahmet Davutoğlu Bozkır mitinginde şu sözleri söyledi;

"Bu toprakların sahipleri hiçbir zaman bu tür provokasyonlara izin vermeyecek. Bu vatanın savunucuları olarak, her yerde başı dik şekilde bu ülkeyi ebediyete kadar hür ve özgür kılmak için her türlü mücadeleyi verecekler"

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Niğde'deki güvenlik güçlerine saldırıya ilişkin, "Allah onlara rahmet eylesin. Özellikle bu seçim öncesi provokasyon yapmak isteyenler bilsinler ki; bu toprakların sahipleri hiçbir zaman bu tür provokasyonlara izin vermeyecek. Bu vatanın savunucuları olarak, her yerde başı dik şekilde bu ülkeyi ebediyete kadar hür ve özgür kılmak için her türlü mücadeleyi verecekler" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Konya'nın ilçelerini ziyaret eden Davutoğlu, partisince Bozkır ilçesinde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Miting alanına gelirken, Niğde'de güvenlik güçlerine düzenlenen saldırıda şehitlerin olduğu haberini aldığını ifade eden Davutoğlu, "Allah onlara rahmet eylesin. Özellikle bu seçim öncesi provokasyon yapmak isteyenler bilsinler ki; bu toprakların sahipleri hiçbir zaman bu tür provokasyonlara izin vermeyecek. Bu vatanın savunucuları olarak, her yerde başı dik şekilde bu ülkeyi ebediyete kadar hür ve özgür kılmak için her türlü mücadeleyi verecekler" diye konuştu.

Son 12 yıl içinde birçok engelle karşılaştıklarını dile getiren Davutoğlu, "Türkiye'yi önümüzdeki 10 yılların yükselen küresel gücü haline getireceğiz" dedi.



Bir asrı aşkın süredir borç talebinde bulunan Türkiye'nin geçen yıl son borcunu da ödediğini ve borç defterini kapattığını vurgulayan Bakan Davutoğlu, "Şimdi bu aziz millet, on yıllarca başkalarına, namerde merde muhtaç edildi. Bu ülke '70 sente muhtacız' diyen başbakanlar gördü. Şimdi de başbakan var ama bırakın 70 senti, IMF'den borç almayı, IMF'ye borç defterini kapatan bir başbakan, bir hükumet var" ifadelerini kullandı.

Son birkaç yıl içinde, Somali, Bosna, Arakan ve Kosova'da yardıma ihtiyacı olan tüm dost ve kardeş ülkelere yardımda bulunduklarını anlatan Davutoğlu, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da nerede yardım isteyen varsa onun yardımına koşacaklarını dile getirdi.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Miting Videoları;

Kısa Video;

1 Saatlik Uzun video;

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. günlük siyasi haberler aynı gün verilir, taze tüketilir, bayatladıktan sonra hiçbir kıymeti yoktur, hoş kon tv bile bir gün sonra haber yaptı ama neyse.

    YanıtlaSil