Recent Comments

Hayırseverlerden alıp, ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor!

Bozkır Çarşı Merkezinde Kral Büfe ismiyle esnaflık yapan Mustafa Doğan, her yıl üç ayların girmesiyle birlikte, Bozkır ve Bozkır dışındaki hayırsever işadamlarından aldığı özürlülere sakat arabası, buzdolabı, çamaşır makinesi ve ev ihtiyaçları olarak aldığı yardımları tespit ederek muhtaç ailelere ulaştırıyor.


İlçemiz Bozkır Çarşı içerisinde esnaflık yapan Kral Büfe sahibi Mustafa Doğan, Bozkır ve Bozkır dışındaki zengin hayırsever işadamlarından olsun, hayırsever esnaflardan olsun, İstanbul ve Konya’daki yerel sanatçılarımızdan olsun yardıma muhtaç aileler için her yıl üç ayların başlamasıyla birlikte her türlü yardımları topluyor. Doğan topladığı yardımları ise ilçemiz ve çevresinde yaşayan yardıma muhtaç aileleri tek tek tespit ederek dağıtıyor.

Üç ayların girmesiyle birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda hayırseverlerden yardımlar toplamaya başlayan Mustafa Doğan: “Bozkır ve Bozkır dışındaki yardımsever işadamlarımızdan ve yerel sanatçılarımızdan topladığımız her türlü yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuk sahibi olup da çalışabilecek durumda olmayan ailelere ulaştırıyorum” dedi.

İlçemizde Bozkır’ın hızır meleği olarak tanınan Kral Büfe sahibi Mustafa Doğan gazetemiz muhabirine yaptığı konuşmalarına şöyle devam etti: “Hayırseverlerden aldığımız özürlülere sakat arabası olsun, buzdolabı olsun, çamaşır makinesi olsun ve her türlü ev ihtiyaçları olsun, gıda malzemeleri olarak olsun.
Sadece Bozkır’da bulunan ihtiyaç sahibi ailelere değil, Bozkır’a bağlı diğer mahallelerdeki yoksul ailelere de her türlü topladığımız bu yardımlardan yararlandırıyoruz. Yaşlı olan, bakıma muhtaç olan insanlarımız da bu yardımlardan istifade ediyor. Önemli olan ihtiyaç sahibi olup da isteyemeyecek durumdaki ailelere ulaşmaktır” ifadelerinde bulundu.

HEDEF YOKSUL ve YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE ULAŞMAK

Her yıl üç ayların başlamasıyla birlikte başlattığı yardım çalışmasının sadece yukarıda saydığı yardımlarla sınırlı olmadığını vurgulayarak, “İhtiyaç sahiplerinin yıkık, dökük olan evlerinin tamir ve bakımı gibi ihtiyaçlarını da yaptırıyorum. Yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kıyafet yardımlarında da bulunuyorum. Bozkır ve Mahallelerimizde bulunan vatandaşlarımıza, hayırseverlerden aldığımız yardımlarla kıyafet yardımları olarak da ulaştırıyorum. Ben zenginlerden alıp, fakir ve muhtaç ailelere dağıtmaktan onur duyuyorum. O insanlarımızın bazıları hallerini kimseye anlatamıyorlar. Hz. Peygamberimiz ne diyor: “Komşusu açken, tok yatan bizden değildir” demiş. Ben de bu inançla her üç aylar girdiğinde bu tür insanlara böyle yardımcı olmak için kendimi bu yola adadım. Bu tür yardımlarda bulunan yardımseverlerimizin hepsine ben de tek tek teşekkür ediyor, Allah yardımlarını kabul etsin diyorum” ifadelerine yer verdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.