Recent Comments

Bugün Son Gün!..


*Bozkır merkezinde esnafların kaldırım üzerindeki malzemelerinin kaldırılma süresi bugün doluyor. *Esnafların Yaya kaldırımları üzerindeki ürünlerini belediye ekipleri bugünden itibaren kesinlikle kaldırmalarını istemişlerdi. Kaldırmayanlar hakkında da gerekli cezai işlemlere hemen başlanacağını da belirtmişlerdi. *Bozkır Belediyesi 26.05.2014 Pazartesi yani (bugün) son gün olarak esnaflara tek tek Belediye Meclis Kararını 15 gün önce imza karşılığı tebliğ etmişlerdi.


Yaklaşık olarak bir ay önce Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Belediyesine ait Yeni Düğün Salonunda esnaflarla yaptığı istişare toplantısında: ““Gerçekten Bozkır’daki yollar olsun, kaldırımlar olsun işgal edilmiş durumdadır. Bunlar yetmemiş gibi kaldırımlar kapatılarak da işgal altına alınmış. Diyorsunuz ki; işgal parası ödüyoruz. Ben de diyorum ki; işgal parası da almayacağız. Hiç kimse de kaldırım ve yolları işgal etmesin. Bu konuyla ilgili de zaten önümüzdeki günlerde meclis kararımızı alacağız. Artık Bozkırımız eski Bozkır olmayacaktır. Hepimiz kurallara uymalıyız. Bozkır’daki kaldırım işgallerinin yanında çevre kirliliğinin ve trafik sorununun da çok berbat bir halde olduğunu da hepimiz görmekteyiz” diyerek kesin konuşan Başkan Gün, esnaflarla yaptığı toplantıdan sonra dediği gibi oy birliğiyle Belediye Meclis kararını hemen aldı.

Çiçeği burnunda olan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, ‘bu karardan kesinlikle dönmeyeceğiz’ demişti. Böylece Başkan Gün, kararlılığının işaretini Belediye Meclisinden oy birliğiyle almış olduğu kararla kendini ispatlamış oldu.

Şehir merkezinde yayaların kullanması gereken kaldırımlara eşya koyarak ve kapatarak işgal eden esnaflara yönelik tedbirler alan Bozkır Belediyesi zabıta ekipleri, Belediye Başkanı İbrahim Gün’ün oy birliğiyle almış oldukları meclis kararını 15 gün önce ilçemizdeki tüm esnaflara imza karşılığı tebliğ etmişlerdi.

Böylece Bozkır Belediyesi şehir merkezinde yaptıkları çalışmalar neticesinde kaldırım işgali yapan esnaflara belli bir süre tanıyarak uyarmıştı. Belediyenin verdiği süre ise bugün doluyor.
Öte yandan ilçe halkı, Belediye Başkanı ve Belediye Meclisinin almış oldukları bu kararın yerinde olduğunu söylerlerken, Başkan İbrahim Gün’ün bu kararından kesinlikle vazgeçmemesini ve taviz vermemesini de istediler.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.