Recent Comments

Korkutan Yangın Söndürülmeye Devam Ediyor.


Konya’nın Bozkır ilçesinde gece yarısı başlayan ve söndürme çalışmaları devam eden yangın korkulu anlar yaşattı.

İlçe merkezinde bulunan Merhum Melihat İlhan’ın varislerine ait (Eczacı Erol'un Teyzesine ait)  olan ve 10 yıldır kullanılmayan evde çıkan yangın çevre halkına korkulu anlar yaşattı.

Kullanılmayan evde başlayan yangın bitişik binadaki Şehri Sayar’a ait haneye de sıçradı, gece 02.00’de başlayan yangın sırasında evde uyuyan hane halkı itfaiye ekipleri tarafından yangın dumanına maruz kalmadan kurtarıldılar. Yangından etkilenen Şehri Sayar’a ait evde büyük maddi zarar var.

İlk belirlemelere göre sabotaj ihtimali olduğu düşünülen yangına Bozkır, Sarıoğlan, Yalıhüyük, Ahırlı, Akisse, Seydişehir itfaiyelerinin yanı sıra Bozkır Orman İşletme şefliğine ait olan araçta müdahale etti.

İlçe Belediye Başkanı İbrahim Gün’ün yangın söndürme faaliyetlerini bil fil yerinde takip ederek evi yanan aileye yardımcı oldu.

İçten içe yanmaya devam eden yangın mahallinde ilçeye ait yangın söndürme araçları soğutma çalışmalarına devam ediyor.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak ilçemize ve yangında maddi kayıplar yaşayan ailelerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah bu tarz olaylar bir daha yaşanmaz. Tüm gece boyunca yoğun uğraşlarla yangının sönmesinde uğraşan itfaiye amir ve personellerimize teşekkür ediyoruz. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.