Recent Comments

ŞAMPiYON ZENGiBAR ANADOLU LiSESi


2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı, Bozkır Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvaları sona ermiştir. Genç Kızlar kategorisinde Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Özçelik, gazetemiz Bozkır Postasına yaptığı açıklamada: “Turnuvalara katılan bütün okullardaki öğrencilerimizi tebrik ederim.

Öğrencilerimizin bu turnuvalarda mücadele etmeleri biz Beden Eğitimi Öğretmenlerini mutlu ediyor. Onların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, turnuva içindeki kazanma ve kaybetme duygularını kontrol edebilme alışkanlıkları kazanmaları, enerjilerini şiddet değil de spor yoluyla doğru şekilde kanalize edebilmeleri, bu turnuvaların sadece birkaç kazanımlarındandır” şeklinde konuşan Özçelik sözlerine şöyle devam etti:
“Bu kazanımlar öğrencilerimize ileriki yaşamlarında büyük tecrübeler katacaktır. Şu bir gerçek ki spora yaptığımız her yatırım, memleketimize ileriki safhalarda kat ve kat geri gelmektedir. Ülkemiz spor branşlarının en büyük sorunlarından olan alt yapı eğitimi, spor kulüplerimizin ve okullarımızın birlikte ortak çalışmaları ile ortadan kalkabilir. Öğrencilerimiz ve velilerimiz bu sistemde, haklı olarak bir noktadan sonra ya SPOR ya da AKADEMİK EĞİTİM diyerek bir tercih yapmak zorunda kalıyor ve bu seçim büyük oranda akademik eğitim olmaktadır. Ülkemizin dört bir köşesindeki, yetenekli öğrencilerimiz, bu sistemin kurbanı olmaktadırlar. Öğrencilerimize gerekli yollar açılırsa okuldaki eğitimleri boyunca sporun içinde olacaklar ve ülkemizin her branştaki gerekli olan EĞİTİMLİ SPORCU ihtiyacını karşılayacaklardır.

Son olarak voleybol takımımızdaki öğrencilerimiz; Gülay Ak, Ayşe Tok, Emine Bayar, Yağmur Bilici, Funda Avcu, Mediha Şahin, Fatma Mert, Rabia Avdan, Mukadder Yeşil’i Bozkır Postası Gazetesi aracılığı ile tekrar tebrik ederim.

Ayrıca antrenman ve müsabaka süresince bizlere her zaman destek olan Okul Müdürümüz Sayın Muammer Deniz, Okul Müdür Yardımcımız Sayın Ramazan Özgür Tunç ve okulumuzdaki değerli öğretmenlerimize, okul kantincimiz Sayın Fatih Demirel’e, müsabakalarda sevinç ve üzüntüleri beraber yaşadığımız okulumuzdaki tüm öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadeleriyle konuşmalarına son veren Beden Eğitim Öğretmeni Mehmet Özçelik gazetemizden ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.