Recent Comments

Ak Parti Bozkır 36. İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı; Farkımız belli olacak


Bozkır Yeni Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı İbrahim Gün, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belde Teşkilatları, Köy Temsilcileri ile çok sayıda partililerin katıldığı görüldü.

Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu 36. İlçe danışma meclisi toplantısı 25 Mayıs 2014 Pazar günü Belediye Yeni Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan 36. İstişare toplantısında AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli yaptığı açılış konuşmasında: “36. İstişare toplantımızın hayırlı olmasını dilerken, toplantımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Belediye seçimlerinde, 27 ilçe arasında, Ak Parti’yi Bozkır’da %63 ile birinci parti yaptık. Bozkır’ı Ak Belediyecilikle tanıştırdık. Allahın izniyle Bozkır hak ettiği hizmetleri bundan sonra fazlasıyla alacaktır. Bozkır’a hizmet etmek için çalışacağız. Bozkır hak ettiği hizmetlere bundan sonra daha iyi kavuşacaktır. Belediye Başkanımız İbrahim Gün’e, Bozkır’a yapacağı çalışmalarda da üstün başarılar dileriz” diyen İlçe Başkanı Çelmeli, her genel seçimlerde Bozkır genelinde Ak Partinin oyunu artırdığını, yerel seçimlerde ise iki dönem Bozkır’da Belediye Başkanlığını alamadıklarını, ama bu yerel seçimlerde açık ara ile Bozkır’a Ak Parti’nin bayrağını diktiklerini de belirtti. Yerel seçimlerde 27 ilçe arasında birinci olan Bozkır’a, Ak Parti hükümetinin istihdam sağlayıcı yatırımlarla ödüllendirilmelerini istedi.

Ayrıca Çelmeli, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yerel seçimlerde olduğu gibi birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını, Konya ilçeleri arasında yine birinci olacaklarını ifade etti.
Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün ise, AK Parti olarak her zaman halkın yanında olduklarını, herkese eşit mesafede yaklaştıklarını, hiç kimselere karşı ayrımcı olmayacaklarını ve Bozkır yararına aldıkları her türlü kararlardan geri adım atmayacaklarından bahsederken, Bozkır hak ettiği hizmetlere daha iyi kavuşacağının sözleriyle konuşmasına başladı.

Başkan Gün: “Belediye Başkanı olduktan hemen sonra, ilçenin genel temizliğine önem verdik. Eskiye nazaran temizlik işlerinde, tam olmasa da başarılı olduk. Gün geçtikçe de bu başarımızı artırmanın yollarını arıyoruz. İlçenin tertip ve düzenine önem veriyoruz. Kaldırımların kapatılması ve işgal edilmesiyle ilgili gerekli kararları aldık. Onda da başarılı olacağız. Sırasıyla Bozkır’a ne gerekirse üreteceğimiz projelerimizle birlikte tek tek gerçekleştireceğiz. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın. Bozkır Ak Belediyecilik farkını her geçen gün görecektir. Halkımız şimdiye kadar Bozkır’a Ak Belediyeciliği neden getirmedik diye konuşacaklardır. Artık Bozkırımız eski Bozkır olmayacaktır. Çarşamba çayımızla ilgili güzel proje çalışmalarımız da devam ediyor. Bozkır’da tek tip kaldırım çalışmalarına da geçeceğiz. Kısacası Bozkır’ı küçülen değil, büyüyen bir Bozkır yapmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Hükümetimizden de Allah’ın izniyle gereken her türlü desteği alacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan bu ay yüz bin TL. gibi bir para Belediyemizin hesabına geçmiştir. Tabiki bunlar küçük rakamlar, ileriki günlerde ve aylarda daha büyük rakamlar ve yatırımlar almak için mücadele vereceğiz” diyen Başkan Gün, 36. İlçe danışma toplantısının Bozkır’a ve partilerine hayırlı olması dileklerinde bulunurken, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.
AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya’da AK Parti döneminde yapılan işlerden örnekler vererek, Türkiye’nin nereden nereye geldiğini herkesin düşünerek karar vermesini istedi.
Milletvekili İlhan Yerlikaya konuşmalarına devam ederken, yapılan son yerel seçimlerde, Bozkır üç merkez ilçe haricinde 27 ilçe içerisinde birinci parti olduğunu belirtti. Yerlikaya, kendisinin Kadınhan’lı olmasından dolayı, Bozkır Kadınhanı ilçesini bile solladığından, Bozkır sorumlusu İl Başkan yardımcısı Ramazan Özkaya’ya, İlçe Başkanı Memduh Çelmeli’ye ve Belediye Başkanına gıpta ettiğini ve çekemediğini belirtti. Yerlikaya, işin espri olduğuna da vurgu yaptı. Gerçekten Bozkır Ak Parti’ye gereken oyu vererek Konya ilçeleri içerisinde birinci parti yaptığını, bunun da karşılığında kendilerinin Bozkır’a hizmet etmek istediklerini belirtti. Belediye Başkanı İbrahim Gün’ün de uygun, anlamlı ve Bozkır’ın gelişmesiyle ilgili projeler üreteceğine inandığını, zaten Başkan’da da bu gayreti gözlemlediğini ve gelir gelmez, Belediye Düğün Salonunda yaptığı değişiklikten belli olduğunu ve iş kişinin aynasıdır. Buradan belli dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Yerlikaya, Ak Parti seçmeni kime oy verirse o Cumhurbaşkanı olur. Konya ilçeleri arasında, yerel seçimlerde olduğu gibi, Bozkır’dan yine aynı birinciliği daha fazla oy oranıyla Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de beklediklerini belirtti.
Yerlikaya, hayallerin AK Parti döneminde gerçek olduğunu, hiçbir hayali hayal olarak bırakmadıklarını belirtti.
Daha sonra danışma Meclisi toplantısı basına kapalı devam ettikten sonra toplantı sona erdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.