Recent Comments

Başkan Gün; Zeytinburnu Bilgi Evini Ziyaret Etti


Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da Bozkırlılar Derneğinin geleneksel hale getirdiği Bozkırlılar Şenliği sonrası Bozkırlılar Derneği ve Bozdamlılar Derneğinin misafirliğinde İstanbul'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Daha önceki dönemlerde Bozkır Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi ile kardeş belediye olmuştu ancak kardeş belediyecilik sadece kağıt üzerinde kalmıştı. Başkan Gün; kardeş belediyecilik kapsamında ikili ilişkilerin daha fazla gelişmesi için Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Gün; Başkab Aydın'a ileri ki  günlerde Bozkır'da yapmayı planladığı projelerle ilgili bir brifing dosyası verdi ve Başkan Aydın'dan yapılması planlanan projelerde kardeş belediye olarak yardımcı olunmasını talep etti.

Başkan Aydın ileri ki günlerde kardeş belediyecilik kapsamında Bozkır'a Zeytinburnundaki gibi Bir Bilgi evi yapılmasının mümkün olabileceğini belirtti ve Bozkırlılara İstanbuldan yürekten selamlarını iletti.

Başkan Gün ve Bozkırlılar Dernek Başkanı Zeytinburnundaki Bilgi Evini ziyaret ettiler. Ziyaret ve incelemeler sonrası Başkan Gün İstanbul'dan ayrıldı.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.