Recent Comments

AK Parti’de Birlik Mesajları


Bozkır AK Parti ilçe danışma meclis toplantısının 37’ncisi belediye yeni düğün salonunda gerçekleştirildi. İlçe Danışma Meclisi toplantısında birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ramazan Özkaya, ilçe Başkanı Memduh Çelmeli ve Belediye Başkanı İbrahim Gün, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve partililerin yoğun katılımıyla yapılan toplantıda gündemdeki konular değerlendirildi.

AK Parti 37. İlçe Danışma Meclisi toplantısında açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Memduh Çelmeli: “Bugüne kadar halkımızın destekleriyle yolumuza devam ediyoruz. İlk defa bu dönem Cumhurbaşkanını halkımız seçecek. Geçmiş dönemlerdeki uyumsuz Cumhurbaşkanlarını hep gördük krizler yaşandı. Bundan ders çıkarmalıyız. Anayasa değişikliği olmadığı için parlamenter sistemle cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyoruz. Halkımız Anayasa değişikliği istiyor. Öyle bir çalışma yapmalıyız ki çok güçlü bir şekilde Başbakanımızı Cumhurbaşkanı seçerek Türkiye’nin gerçek sistemini oluşturmalıyız. Yerel seçimlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de birlik ve beraberlik içerisinde çok iyi çalışmalıyız” diye konuştu.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün’de partililere yaptığı konuşmasında: “Göreve geleliden bu yana Belediye Meclis Üyelerimizle olsun ilçe başkanımızla olsun uyum içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Bozkırımız için ne yapabiliriz düşüncesiyle, gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Kim ne derse desin biz yeterki tek vücut olalım. Diri olalım iri olalım. Birlik içerisinde olduğumuz sürece her hizmette başarılı olacağımıza inanıyorum. Gün geçtikçe Bozkır’a ve mahallelerimize yapacağımız hizmetler artarak devam edecektir. Mahallelerimize 250 adet çöp konteyneri siparişi verdik. Yakında gelecek. Mahallelerimizde de düzenli çöp alma çalışmalarımız olacaktır. Biliyorum temizlik işlerinde hala aradığımız temizliği bulamadık. Temizliğe çok önem veriyoruz. Çarşamba Çayımızla ilgili proje çalışmalarımızın sonuna yaklaşıldı. Konya yolumuzda kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Çay boyuna koyduğumuz kamelyalarda oldukça şık ve güzel oldu. Buralara da özellikle bayanlarımızda gidip oturabilirler. Oralarda herkesin hakkı var ve umumiye açık olan yerdir” diyen Başkan Gün, AK Parti 37. İlçe danışma meclisi toplantısının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini istedi.

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak yerel seçimlerdeki aldıkları oydan daha fazla oy alacaklarına inandığını belirtirken başkan Gün, partililerin sorularına ve ilçe için istedikleri hizmetler konusunda da karşılıklı tek tek cevaplar vererek anlattı.





Daha sonra AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Bozkır Sorumlusu Ramazan Özkaya’da partililere yaptığı konuşmalarda, önümüzdeki yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirerek, inşallah Başbakanımızı en güçlü şekilde Cumhurbaşkanı yapalım dedi.

Özkaya, partililere şimdiden hummalı çalışmalara başlanması gerektiğini söylerken, sandığına sahip çık sloganıyla da yola devam edeceklerine vurgu yaptı. Salondaki tüm partililere yapacakları seçim çalışmalarından dolayı şimdiden teşekkür eden Başkan Özkaya, Bozkır’a yapacakları hizmetler konusunda da değerlendirmelerde bulunarak, Bozkır’ın hakkının Konya’da da en iyi şekilde arandığını ve hizmetlerin Bozkır’a gelmesi için de çaba sarf ettiklerini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti 37. İlçe Danışma Meclisi toplantısı sona erdi.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.