Recent Comments

Bozkır'da Yoğun Katılımla Kermes Açıldı


Bozkır Merkez Kültür ve Öğrencileri Himaye Derneğinin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu kermes yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Bozkır Merkez Kültür ve Öğrencileri Himaye Derneği Bozkır ilçesinde Bahçeli Evler Öğrenci Yurdu, Enes Erkek Öğrenci Yurdu ve Bozkır Anaokulu ve Kreşi olmak üzere Bozkırlıya hizmet vermektedir.

Bozkır çarşı Merkezinden başlayarak ilçe genelinde gezdirilen Mehteran takımı eşliğinde açılışı gerçekleştirilen kermes'de Anaokulunda okuyan minik öğrencilerin hazırlamış olduğu dualar ve hoş geldiniz mesajları kermese katılan büyüklerinin büyük beğenisi ile izlendi.

Açılış programından önce Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün protokol konuşmaları gerçekleştirdi. Protokol konuşmaları sonrası açılış programına geçildi ve kurdaleler kesildi. Açılış programı sonrası protokol kermes stantlarını gezdi.

Büyük halk katılımı ile gerçekleştirilen kermes açılışında giyim, yiyecek içeceklere varıncaya kadar çok kapsamlı konsepte içerikler yer almaktadır. Kermes 27.06.2014 gününe kadar Zengibar Anadolu Lisesinin bahçesinde öğrencilerimiz yararına hizmet vermeye devam edecektir.
Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Haberin Tüm Fotoğrafları için Tıklayınız!!!

Videolar Hazırlanıyor...

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.