Recent Comments

Kabe Yollarında Filminin Çekimleri Bozkır'da Başladı


Ali ERCAN’ın baş rol oyunculuğu yaptığı ‘’Kabe Yollarında’’ adlı 90 dakikalık Tv Filminin çekimleri Konya'nın Bozkır İlçesinde başladı.

Bozkır Belediye Başkanlığının önem ve destek verdiği ‘’Kabe Yollarında’’adlı 90 dakikalık Filimin çekimleri Mevlüt TUNCER'e ait evde gerçekleştiriliyor.

Çekimler tamamlandıktan sonra Ramazan-ı Şerifin ikinci haftasında Kanal 7 Televizyonunda gösterime girecek olan tv filminin çekimleri hummalı bir şekilde devam ediyor.

Çekimleri gerçekleştirilen filmin senaryosu şu şekildedir; Koyun Yününü işleyerek geçimini temin eden fakir bir ailenin kıt kanaat geçiminden arda kalan paralarını biriktirerek Hac görevini ifa etmek için çaba ve gayretini, karşılaştığı engel ve takdir-i İlâhi olarak giderilişi ve ibretli hususlar yer alıyor.

Filmin Baş rol oyunculuğunu Ali ERCAN, eşi rolünde oyuncu ve sanatçı Reyhan İLHAN,Reha BEYOĞLU,yönetmen Nazif TUNÇ, yapımcı ve kanal 7 adına sahibi Arif HAKVERDİ bulunuyor.

Bozkır İlçesi Dere yol ayrımı civarında Mevlüt TUNCER’e ait evde çekimine başlanılırken, daha sonraki günlerde Bozkır hastanesi,İmam Hatip Okulu Yurdu,Bozkır Mezarlığı,sokak ve diğer bazı evlerde çekim çalışmaları devam edecektir.

Sırıstat haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.