Recent Comments

Bozkır’da Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlandı


Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk tur oylamasında Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 51,8 oy oranıyla cumhurbaşkanı seçilmesi, ilçemizin cadde ve sokaklarında yapılan konvoyla kutlandı.

18 Ağustos 2014 Pazartesi 15:12 Anıt meydanında yapılan kutlamalara yüzlerce kişi katıldı. AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli teşekkür konuşmasında, "Temeli, duvarı olmayan çatı olur mu, olursa da böyle çöker. 12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum.
Bozkır, dün olduğu gibi bugün de demokrasi mücadelesi veren Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a her zamankindendaha fazla desteği vermiştir. Bizim halkımız onurlu ve gururludur, bizim halkımız tokatçılara, ceket çıkaranlara, kibirli olanlara, gece bekçilerine, iftiracılara, kimlik avcılarına, vaiz ve faiz lobisinin Bozkır uzantılarına, seçimlerde seçim ablalığı yapanlara dersini vermiş, Bozkır şamarını indirmiştir. Milli irade, 9'lu şer koalisyon ortaklarını sandığa gömmüştür" dedi.

YÜKÜMÜZ DAHA DA AĞIR

"Yükümüzün önemli ve ağır olduğunu biliyoruz" diyen Çelmeli, "Bozkır olarak Konya ilçeleri arasında yüzde 73,63 oy oranıyla 31 ilçe içerisinde en yüksek oyu alan 13. ilçeyiz. Bozkır bir kez daha destan yazmıştır. Yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Çankaya'da başarılar diliyor, saygılarımı ve en kalbi duygularımı sunuyorum" ifadelerini kullanan AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh çelmeli araçlarıyla konvoylarına katılan partililere de ayrıca teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.