Recent Comments

Verilen Sözlerin Takipçisiyiz!..


Belediye Başkanı İbrahim Gün’ün Çarşamba Çayı ve Çevresi ile ilgili hayalindeki peyzaj projelerinin biran önce hayata geçirilmesi beklentilerimizin arasındadır. Başkan Gün, iki ay önce bu konuyla ilgili hayallerini gazetemizle paylaşmıştı.


İki ay önce gazetemizi ziyaret eden, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile Araştırmacı Yazarımız Ali Erzincan’la yaptığı sohbette: “Çarşamba Çayımızda çok güzel ve önemli peyzaj çalışmalarımız olacak. Bununla ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Bozkır’ın ortasından geçen Çarşamba Çayımız Eskişehir Porsuk Çayını aratmayacak özellik ve nitelikte hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerinde bulunmuştu.
Gazetemizi ziyaret eden Bozkır Belediye Başkanı Gün’ün bu sözlerini bizlerde unutmadık. Başkan Gün, bu projenin kısa zamanda hayata geçireceğini de sözlerine eklemişti. Başkan Gün, ilçeye yapacağı başka proje ve hizmetlerden de bahsetmişti. Yapılan yerel seçimlerin ardından geçen sürenin yaklaşık olarak beş ay olmasına rağmen bu tür projelerinin hala hayata geçmediğini ve halen projelerin çalışmalarına devam edildiğini duyuyoruz.
Belediye Başkanı İbran Gün’ün Çarşamba Çayına olan özel ilgisi nedeniyle, çayın görüntüsü ve estetiği ile hemşehrilerinin, misafirlerinin, huzurla, gururla, keyifle gezip görebilecekleri bir esere dönüştürülmesindeki özlemi ve kararlılığını Bozkır Postası Gazetesi olarak bizlerde önemsiyoruz. Ama Başkan bu sözü gazetemizde vereli iki ayı geçmesine rağmen hiçbir çalışmasını göremedik. Başkan Gün’ün partililerle yaptığı toplantılarda, Çarşamba Çayımızla ilgili proje çalışmalarının halen devam ettiğini de duyuyoruz. 2014 yılının yaz ayı geldi ve geçiyor. İnşallah Başkan Gün, bu projesini tahakkuk ettirme şansını 2015 yılına kalmadan hayata geçirir diye düşünüyoruz. Bozkır Postası Gazetesi olarak da verilen sözlerin takipçisiyiz diyoruz.
Başkanın Çarşamba Çayı ve Çevresi ile ilgili hayalindeki peyzaj projelerini hayata geçirdiğinde ise ilçenin önemli ve görsel turistik bir ayağı da yerel yönetimce tamamlanmış olur diye düşünmekteyiz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.