Recent Comments

ZiraatBankasına Taşkent’li Müdür


6 yıldır Bozkır Ziraat Bankası Müdürlüğünü yürüten hemşehrimiz Sebahattin Balcı’nın Konya Sarayönü ilçesine tayininin çıkmasıyla birlikte boşalan Bozkır Ziraat Bankasının müdürlük koltuğuna Konya Taşkent’li Aydın Öner atandı.

İlçemiz Ziraat Bankası Müdürü Sebahattin Balcı’nın Sarayönü ilçesine tayininin çıkmasından dolayı boşalan Bozkır Ziraat Bankası müdürlük koltuğuna Aydın Öner oturdu.

Bozkır Ziraat Bankasına Müdür olarak atanan Aydın Öner,1970 yılında Taşkent ilçesinde doğmuş, ilk, orta ve liseyi Taşkent’te tamamlamış, ardından iki yıllık meslek yüksekokulu Ziraat Teknikerliğini bitirmiş, daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesinin iktisat bölümünü tamamlayan Müdür Aydın Öner, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilmiştir.

Aydın Öner, ilk memuriyet hayatına Taşkent Ziraat Bankasında memur olarak göreve başlamış ve 11 yıl Taşkent Ziraat Bankasında görev yapmış. Müdür Öner, Hadim Ziraat Bankasında da son dört yıl müdür yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Ziraat Bankasının yapmış olduğu son müdürlük sınavlarında da müdür olmayı hak kazanana Öner, Bozkır Ziraat Bankasına müdür olarak atanmıştır.
Bozkır Ziraat Bankası müdürü Aydın Öner gazetemize yaptığı açıklamasında; “Ben kendim Taşkent’liyim, aynı bölgenin insanlarıyız. Bozkır’a gelmekte hiç yabancılık çekmedim. Bozkır zaten bildiğimiz bir yerdir. Burası da benim memleketimdir. Bozkır’a daha çabuk alıştım. Bozkır insanımıza elimizden geldiği kadarıyla yardımcı ve hizmet etmek istiyoruz. Tarım ve Ziraatla uğraşan vatandaşlarımıza devletimizin vermiş olduğu imkânlardan yararlandırmak bizim asli görevlerimiz olmalıdır. Esnaflarımıza da elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Tüm müşterilerimiz için, bankacılığın güler yüzü ve tatlı dili de bizim asli görevlerimiz arasındadır” dedi.

Bozkır Postası gazetesi olarak Bozkır Ziraat Bankasında yeni göreve başlayan Müdür Aydın Öner’e ilçemize hoş geldiniz der, hayırlı uğurlu olmasını dileriz. 6 yıl ilçemizde görev yapmaktayken, Sarayönü ilçesine atanan eski Müdürümüz Sebahattin Balcı’ya da ilçemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileriz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.