Recent Comments

Bozkır Modern Kreşe Kavuştu


Bozkır Kültür Eğitim ve Teknoloji Derneği tarafından ilçemize kazandırılan Özel Bozkır Bahar Çiçekleri Mustafa Özarslan Ana Okulu Kreşi'nin muhteşem binasının açılışı yapıldı. Açılışı yapılan modern binada çocuklarımızda sevinçle eğitimlerine başladı.

İlçemiz Enes Öğrenci Yurdu tarafından geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan Özel Bozkır Bahar Çiçekleri Mustafa Özarslan Ana Okulu Kreş'inin inşaatı tamamlanarak Bozkırlıların hizmetine girmiştir. Bozkır Kültür Eğitim ve Teknoloji Derneği tarafından Bozkır’a kazandırılan modern kreş 20 Eylül 2014 tarihinde dualarla açıldı.

Özel Bozkır Bahar Çiçekleri Mustafa Özarslan Ana Okulu Kreş'inin açılışına Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır eski Belediye Başkanı Mustafa Uyar, İlçe Müftüsü Veli Çömçe, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ramazan Özkaya, AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ile AK Parti Belediye Meclis Üyelerinden bazılarının katıldığı da görüldü.  Kreşe adı konulan merhum Mustafa Özarslan’ın oğulları Süleyman Özarslan ve Kemal Özarslan ile çok sayıda halk katıldı.
Bozkır Kültür ve Teknoloji Derneği Yönetim Kurulu adına açılış konuşması yapan Abdullah Aydoğdu: “Başta Ana Okulu Kreşimizin açılışına katılanlara, Bozkırımıza böyle bir hizmeti kazandırmamızda bizlere her türlü yardımlarını esirgemeyenlere, derneğimiz adına tüm hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, kendilerinden Allah razı olsun diyorum. Tüm hayırseverlerimizin destekleriyle Bozkırımıza yeni bir hizmet binası daha kazandırmanın mutluluğunu bugün burada hep birlikte yaşıyoruz. Bugün burada açılışını yapacağımız ve Bozkır halkımızın çocuklarına en güzel hizmeti sunacağımız bu binamızdır.

Burada çocuklarımıza vereceğimiz eğitimin yanında din eğitimlerini de en güzel şekilde alacaklardır. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz modern çocuk kreşimizde, milli ve manevi değerlerimize sahip, geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz yavrularımızın rahat bir şekilde sosyal ve kültürel yönde yetişeceği tabir yerinde ise dört dörtlük bir hizmet verilecektir" dedi.
Daha sonra kreşin açılışı yapılmadan önce Bozkır Belediye Başkanı ile Kaymakam Mustafa Demir’de birer konuşma yaptılar. Ardından kreşin açılışı yapılarak kreş gezildi. Kreşi gezenler tarafından büyük ilgiyle beğenildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.